AllmäntBali 2019Resor

Varför jag inte uppdaterat mer från Bali


Heeej kompisar. Jag har fått lite frågor angående varför jag inte uppdaterat mer än en gång om själva Bali-resan och det beror på att jag bara velat chilla den här första veckan. I och med allt ”chillande” så har det inte funnits så mycket att fota. Våra dagar har sett rätt lika ut den här första veckan. Frukost, tillbaka till bungalown för att läsa bok och sola, äta lunch, tillbaka till bungalown en timme, träna, hem och duscha för att sen äta middag och somna tidigt. Här har ni i alla fall en bild på mig från här om dagen. Tänkte säga att fräknarna börjat kika fram men bara för det så syns dom inte på den här bilden haha..

Till höger ser ni en av alla gulliga hundar vi stött på under veckan. Nere på stranden här i Canggu är det massvis med hundar. Vi har åkt ner och kollat solnedgången några gånger och igår träffade vi den här lilla valpen. HUR gullig? Som ni ser är den alltså inte större en Gustavs majskolv haha.


Förutom att träna har vi även hunnit med lite yoga. Vi tar dagen som den kommer och har liksom inte så mycket planer än så länge. Imorgon torsdag så åker vi till Gili Air där vi ska vara två nätter innan vi åker till Ubud. Så lovar er att fota och dokumentera mer av resan från och med nu när det börjar ”hända” lite mer. Idag onsdag har jag även som mission att fota min dag i bilder som ni brukar uppskatta. I och med att bloggen inte uppdateras superfrekvent om vad vi gör här på Bali kan jag tipsa er om att kika in min instagram story samt vänta ihärdigt på min första vlogg härifrån som precis börjat klippas.

Kram på er och hoppas ni har en fin vecka <3 

Kommentarer

  1. Alice

    Spenderat en månad i Indonesien just och skulle toipsa om att åka över till Lombok om tid finns. Vi var på Gili Air 3 nätter och älskade det så hoppas ni får de bra där. Men Lombok slår i övrigt Bali på många sätt. Mindre turistigt och helt enkelt bara finare. Skulle säga att norra ön och bergen och vulkanen Rinjani är värd ett besök och på södra delen Kuta där det finns många atränder och åka till. Vi bodde på hostelet Bamba, när man även kan boka egna privtaa rum. Ägs av tre svenskar och serverar god mat, bra städning och centralt kring alla matställen.

  2. Sofia

    Vill bara säga att du gör helt rätt som kopplar bort bloggen ett litet tag och bara njuter av att ”inte göra någonting”!!! Det är du så värd

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting