AllmäntRecept

Recept: Favorit i repris

Denna rätt har jag faktiskt tipsat er om förut för ganska exakt ett år sedan. Nu när vi är på Bali så blir det ju ingen matlagning så får helt enkelt tipsa er om en ”gammal” rätt. Dessa vegetariska fiskpinnar blev faktiskt en riktig succé. Vill man göra dom extra goda kan jag tipsa er om att riva ner parmesan i pankoströbrödet.

4 portioner:
8 tinade quornfiléer. 
Panering: Pankoströbröd, 3 ägg, mjöl
1 kg mjölig potatis
Lite mjölk
smör, sallt och peppar
remouladsås


Gör såhär: 
– Sätt på vattnet till potatisen
– Se till att ha tinat quornfiléerna så du enkelt kan dela dom i två.
– Placera ut mjöl på en tallrik, pankoströbröd på en och vispade ägg på en tredje.
– Doppa filéerna först i mjöl, sen i ägg, sen i ströbröd sen i ägg sen i ströbröd igen.
– Stek sedan pinnarna i rapsolja för att få en fin och krispig yta
– Låt potatisen koka tills den är ordentligt mjuk. Blanda sedan din potatismos efter egen smak och tycke. Förslagsvis med lite mjölk, salt, peppar och smör.
– Servera med remouladsås och ärtor 🙂


Det blev RIKTIGT gott!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting