AllmäntBali 2019Resor

Vattenfall

Vår tredje och sista heldag i Ubud bestod av en liten utflykt, vi åkte till ett vattenfall vid namn Blangsinga som låg cirka 20-30 minuter med moped från där vi bor strax utan för Ubud. Förra gången vi var på Bali så var målet att hitta ett vattenfall man inte behövde gå så långt till i och med att jag hade skadat foten. Den här gången hade vi inga sånna krav men när vi kom fram till parkeringen fick vi höra att det bara var fem minuters promenad till vattenfallet så det var riktigt nice. Eller okej, det hade faktiskt inte skadat med en promenad om jag ska vara ärlig. Har verkligen tagit rekord-få steg under resan. Vägarna här är i princip omöjliga att promenera på då dom 1 är supersmala och 2. folk kör som dårar.

Och hallå kan vi ta en stund för min nya kamera? SÅ JÄVLA NÖJD!! Det är en Fujifilm x-t3 och objektivet är 35 mm 1.4. Bilderna jag och Gustav tog tillsammans är liksom tagna med självutlösare och ändå blev dom så himla bra? Fattar nada. Har förresten fått en del frågor om vart mina olika bikinis är ifrån. Denna mörkgröna är från Zaful och jag har storlek medium.


Bikinitopp – LÄNK // Bikinitrosa – LÄNK

Även här bär jag storlek medium <3

Och även medium i denna från Meloonpro <3

Kommentarer

  1. Amanda

    Nämen hur fin får man vara? Såg din och Gustavs tiktok video och DOG. Snälla gör mer reaktionsvideos, själv eller med Gustav. Typ reagera på gymfails i och med att ni båda tränar mycket 🙂

  2. Clara

    Men alltså dör för dig!!! blir glad i hela kroppen när jag ser dessa bilder på dig och min dåliga självkänsla är som bortblåst. Du är såååå naturligt vacker alltså o dessa bilder utstrålar självsäkerhet. Älskar!!! <3

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting