AllmäntBali 2019Resor

Checkar in på Surflodge Limasan

I samarbete med Surflodge Limasan


Hej på er bästa ni! Just nu i skrivande stund är klockan halv sex på kvällen och jag sitter nere i ”samlingsrummet” på vårt nya boende. Vi fick nys om Surflodge Limasan när vi var på Bali sist men hade redan bokat boende för hela resan och lyckades inte få in det på den resan. Därför är vi så jäääkla glada över att vi fick till det denna gång. Stället drivs och startades av svenskar om jag inte uppfattat allt helt fel och är. så. jävla. amazing. Här ovanför ser ni mig i vårt badrum!


Och här ser ni badrummet från en annan vinkel. Både jag och Gustav är överlyckliga över att avsluta vår Bali-resa på det här stället, det är verkligen så extremt fint och mysigt. Inte nog med att allt är så fräscht och rent så är det också en himla trevlig stämning på det här stället. Surflodge Limasan är precis som ni hör på namnet ett surf retreat som även har yoga. Goals combo.


Här kommer jag och Gustav sova våra sista sex nätter på Bali, yeey! Blev helt överlycklig när jag upptäckte att det fanns maaaasssoor med böcker överallt på lodgen, jag har ju läst ut mina.


Vår balkong och utsikt från balkongen.


Något utav det bästa hehehe; lilla Manis som bor här. Det finns totalt två katter och en hund på lodgen som alla har tagits hand om av de som driver stället. Den här lillan är verkligen något utav det gulligaste jag sett.


Såhär ser det ut där jag sitter just nu och skriver, upp för en sån trappa ni ser rakt över ligger mitt och Gustavs rum.


Varken jag eller Gustav har ju någonsin stått på en surfbräda så jag ser verkligen fram emot att få ta vår första surflektion imorgon. Jag är verkligen inställd på att det kommer vara både extremt svårt och jobbigt. Håller tummarna för att man har någon naturbegåvning för surf hahaha..

Ville i alla fall bara kika in och säga hej, visa upp vårt fina boende för er och önska er en härlig måndag. Tänk; nästa måndag vid den här tiden befinner vi oss i Sverige igen.. Nu ska vi verkligen passa på att njuta maximalt den här sista veckan på Bali <3

Kommentarer

 1. Johanna

  Hej Andrea! Följt dig länge och bla lyssnat på poddis under flera år. Jag har en liten fråga. Du skrev häromdagen om ditt samarbete med NAKD och hur en aspekt av varför du inte fortsatte var att det inte kändes klimatvänligt att be dina följare köpa massa nya kläder hela tiden.
  Nu har du ett samarbete med ett hotell på andra sidan jorden, troligen med målet att folk ska åka dit. Och för att detta ska ske måste man flyga (om en inte har möjlighet, tid och pengar att resa den sträckan med tåg och båt, men det är osannolikt) dit och detta är den enskilt största sak individer gör som belastar klimatet. Hur går det ihop med ditt tänk kring klimatet?

  Supertacksam för svar, hoppas du inte tar illa vid dig, har försökt att vara så tydlig som möjligt.

  1. Andrea Hedenstedt

   Hej Johanna! Kort och gott tänker jag såhär; mitt samarbete med kollektionerna innebar att jag jämt och ständigt pushade för kläderna till försäljning; till skillnad från ett vanligt samarbete man har en gång. Att jag nu har ett samarbete med ett hotell utomlands är en gång, och någonting som någon med planer på Bali kan ta till sig. Jag kommer inte göra samarbeten med hotell/flyg varje månad som jag gjorde med NA-KD.

   Sen är det precis som jag beskrivit förut. Jag är vegetarian delvis pga miljön. Jag källsorterar pga miljön, osv osv osv. Gör jag allt jag gör ur ett miljövänligt tänk? Nej, precis som alla andra. Några miljövänliga val är bättre än inga. Jag tycker att det är super om man slutar flyga, även om man fortsätter äta kött. Jag tycker att det är super att man slutar äta kött även om man fortsätter flyga. Förstår du hur jag tänker? ❤️

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting