AllmäntTips

Första advent om en vecka!

INNEHÅLLER ADLINKS


Kan ni fatta att det är advent om en vecka!? I och med att jag varit borta under hela November aka = juluppladdnings-månaden så har jag inte riktigt fattat det ska jag vara ärlig med haha.. Ikväll åker vi hem och när vi väl är hemma ser jag verkligen fram emot att snart adventspynta hemma. Tänk så underbart ändå, snart är liksom årets äckligaste månad (enligt mig) över!! Nu går vi snart in i ett varmare (känslomässigt) och finare December med jul och allt det som tillhör. Tänk om man skulle kunna få se lite snö i December.. Det skulle vara goals.

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an

Huuur fina grejer? Jag älskar verkligne nr 7 och nr 8. Tror verkligen nummer 8 skulle passa perfekt på fönsterbrädan i vårt kök, det skulle vara skönt att få in fler små ljuspunkter där. Så man kan tända något annat än den väldigt icke-mysiga kökslampan haha. Hur är ni? Pyntar ni mycket? Eller är det mer när julen närmar sig? Jag pyntar liksom i två omgångar, först adventspynt och sen julpynt.

Kommentarer

  1. Rebecca

    Hej Andrea!

    Hur ser du på att reklaminläggen från influencers bara ökar (speciellt i en månad som denna)? När i princip varje/varannan story och inlägg är reklam för något. Personligen tycker jag att du håller en bra nivå och undrar bara hur du ser på saken att det sker en sån ökning! 🙂

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting