AllmäntVideoinlägg

Favoriter på youtube just nu!


Nej men jag älskar Tom och Petter och jag älskar Marcus Berggren, sån jäkla underbar kombination haha. Måste verkligen hylla deras koncept ”över bordet”, tycker verkligen om att titta på dessa intervjuer och inte bara lyssna.


Imorse satt jag och Gustav och ”zappade” på youtube och hittade Alice Stenlöfs första adventsvideo som gästas av inga mindre än Tom & Petter. Hahaha jag skrattade så jävla mycket.


Men kan vi alla komma överens om att Mauri är det finaste vi har i youtubesverige? Har ni någonsin kollat på en mysigare människa hahaha? ÄÄÄLSKAR alla hans videos och att se honom bjuda Zara Larsson på dejt var väldigt roligt,

Tycker verkligen att det var så mysigt att se Billie svara på samma frågor för tredje året i rad. Det kändes så bra i hjärtat att se att hon faktiskt verkar må så mycket bättre än tidigare år. Så sjukt att hon är så jäääkla ung och ändå så lugn och klok. Verkar vara en väldigt fin tjej.

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting