AllmäntMin dag/helg i bilder

Tisdag

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR


Något utav det bästa med att vara hemma igen är att äta sin egna frukost framför Nyhetsmorgon. Smoothie bowls och avokadomackor i all ära men det är ju mysigt att göra sin egna frukost tycker jag. Vi har liksom som en rutin att äta frukosten framför tv:n också på morgonen vilket jag tycker är härligt. Igår köpte jag hem grovkornig senap från apoteket också så nu kan vi äta riktiga julmackor. Jag har vego-skinka från Pärssons. Råkade skriva quorn på instagram och fick lite dåligt samvete över det. Dessa från Pärssons är i alla fall väldigt goda, speciellt med lite senap.


Jag och Gustav tog en promenad här om dagen och då tog jag den här bilden nere vid vattnet vid Liljeholmskajen. Det är verkligen så underskattat att bara ta en planlös promenad. Om man går själv så brukar i alla fall jag alltid lyckas reda ut massor med tankar och går man med någon annan så brukar det leda till roliga och givande samtal.


Igår var jag på NK för att leta efter vantar. Man ba? Sämsta stället att leta efter vantar på om man inte vill bli bankrutt liksom. Nej men hade lite tid att döda mellan ett möte och tills det att jag skulle träffa Bianca. Slås alltid av hur fint det är med den här granen dom hänger upp varje år. Men på tal om vantar, varför har jag inte hittat ett endaste par svarta, stickade tumvantar? Förstår ingenting. Måste ha letat på helt fel ställen, nu får jag googla istället.


Jacka – LÄNK // Tröja – LÄNK // Jeans – LÄNK // Väska – LÄNK
Såhär såg jag ut igår, är verkligen så jäkla glad över den här jackan. Så varm och fin. Förra året köpte jag ju en ”riktig” vinterjacka som är lite längre men den är inte så ”fin” så det känns skönt att ha den här också. När jag åt lunch med Bianca glömde jag att fota men vi åt en väldigt god morotssoppa båda två på Art Bakery. Igår hade jag även ett möte som klargjorde att ännu ett bootcamp kommer bli av i januari, HUR KUL? Mer info kommer i ett eget inlägg. Ska bli så himla roligt <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting