AllmäntTips

JULKLAPPSTIPS – Träning

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Igår var det andra advent så julafton börjar verkligen närma sig med stormsteg. Jag tror inte att jag har lagt upp ett enda julklappstips hittills för i år men nu i veckan så tänker jag att vi kör massor med tips några dagar i rad. Idag är temat träning så jag har samlat åtta träningsplagg till henne och till honom. Alla är nedsatta (förutom 4an och 8an i tjejernas kollage) med minst 30%. Så jäkla bra ju?

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an

Reebook, Casall,Röhnisch, Adidas och Björn Borg, Alla nedsatta med minst 30%, så sjukt bra att fynda julklappar på rea alltså. Huur fin var inte den blå-gröna sport bhn?


1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an

Även på herrsidan så hittade jag massor av fina träningskläder nedsatta till ett väldigt överkomligt pris. De gröna shortsen (nr 5) är nedsatta med 70%, från 499 till 149.

 

Morgondagens tema för julklappstipsen kommer vara inredning, kika in då <3 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting