AllmäntInredningTips

Julklappstips – Inredning!

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an // 9an

Som lovat är jag tillbaka här i bloggen med ytterligare julklappstips. Den här gången med temat inredning. Det mesta är här precis som med träningskläderna nedsatt eller väldigt prisvärt redan från början. Inredning tycker jag är en rätt bra sak att ge bort i julklapp då det ofta kan vara så att det är något man suktat efter men kanske inte riktigt kunnat unnat sig. Finare handdukar, doftpinnar eller ett lite lyxigare bestickset kanske? Jag skulle verkligen uppskatta exakt allt i detta collage <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting