AllmäntMin dag/helg i bilder

Äntligen frisk!!


Nej men gud hörni. Jag har under några års tid gått runt och varit nöjd över att jag inte varit magsjuk sen förra decenniet men precis som i slutet av förra decenniet var det nu dags igen.. Mådde så illa i onsdags av och till men trodde inte att jag faktiskt var sjuk, förens det var oundvikligt att förstå att jag var det. Usch vad jag har känt mig svag och ynklig  hahah. Ännu värre att inte ens vara i samma rum som Gustav för att undvika att smitta honom. Här ovanför ser ni mig i mig egengjorda soffa på vardagsrumsgolvet haha.


Efter ett par dagar har vi äntligen kunnat börja umgås här hemma igen. Såhär ser Gustav ut när han försöker läsa samtidigt som det är ljud i bakgrunden. Har ni också svårt att fokusera på det ni läser när man hör saker i bakgrunden? Jag har inte alls det haha.. Sen i onsdags har vi båda i alla fall varit isolerade här i lägenheten vilket gör att vi båda är rätt rastlösa men utvilade. Gustav har också varit lite sjuk men inte magsjuk som tur är.

Idag är det söndag och jag kan äntligen äta normalt och leva normalt igen haha. Idag ska jag försöka hitta på någonting i alla fall, det ser jag verkligen fram emot. Ta mig ut på en promenad eller någonting. <3 Ville i alla fall bara kika in och säga hej och förklara varför jag varit borta. Har inte velat säga att jag varit magsjuk då jag inte ville påverka folk jag träffat tidigare i veckan psykiskt hahah. Men som tur är så verkar ingen jag träffat ha blivit sjuk, yey!

Kommentarer

  1. Emma

    Fan vad fint att du inte velat berätta om att du är magsjuk förrän det var över! Tack för den inställningen! Är själv LIVRÄDD för skiten och frågar varenda människa hur den mår, om den ätit något dåligt, om den mår illa etc så fort någon nämner att hen har ont i magen eller inte är hungrig. Vissa blir så fruktansvärt påverkade, speciellt under denna tid på året. Gör mig ändå lite lugnare att höra att du verkar respektera den rädslan, möts oftast av reaktionen att jag är töntig och orimlig när jag förklarar att jag är så pass rädd som jag är. Skönt att du mår bättre nu. <3

    1. Andrea Hedenstedt

      MEN TACK!! Haha jag är själv en person som blir suuuperpåverkad av att någon annan mår illa/är magsjuk/spytt eller liknande. Alltså är RÄDD när folk hostar på tunnelbanan för att jag tror att dom ska spy vilket i sin tur kommer leda till att jag får panik och också spyr. Lite väl dramatiskt kanske men haha <3 <3

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting