AllmäntInredningNew in

Vi har köpt ny soffa!

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

LÄNK till vår nya soffa som just nu är nedsatt med 20%

ÄNTLIGEN haha. Jag har egentligen pratat om att köpa en ny soffa sedan jag flyttade in i min lägenhet för över tre år sedan. Senaste året har jag tänkt mycket på det och nu på mellandagsrean slog vi äntligen till. Soffan är rätt stor men vi har ett stort vardagsrum så det kommer nog bli bra ändå. Det var verkligen sån tur för jag at kikat lite på den här soffan men då har den bara funnits i mörkgrått och vitt, sen nu lagom till mellandagsrean så släpptes den även i beiget och då fanns det inga tvek kvar. Soffan har ett sittjdjup på 79 cm vilket känns mycket skönare än våra nuvarande 60 cm. Nu är det tyvärr 4-7 veckors leveranstid så den lär väl dyka upp någon gång i februari..

 

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting