Allmänt

Lyckad dag!

Två bilder från igår!

Igår hade vi ju alltså fotograferingen jag nämt några gånger och här är två bilder ”behind the scenes”. Vi har letat omkring efter ett bra ställe att fota på och till slut blev det hemma hos Bianca och det blev verkligen precis som vi hade önskat oss. Så jäkla snällt av Bianca att vi fick komma dit verkligen. På söndag kommer ni äntligen få en hint (stor hint haha) om vad det är som komma skall. Yeeey! Idag är det fredag och idag står plugg och träning på schemat. Jag har trots att jag vet att jag inte får använt lite för mycket nässpray på sistone så måste gå och köpa kortisonspray för min näsa är verkligen helt förstörd 🙂 Så ja typ det, plugg, träning och köpa kortisonspray haha. Just nu håller vi på att läsa om förslitningsskador och det känns bra att gå igenom skador och hur man behandlar dom riktigt ordentligt inför bootcampet som sätter igång nästa vecka.

Idag tänkte jag träna clean & jerk, hoppas verkligen på att kunna komma upp till 60 kg som blev mitt nya personbästa för ett par veckor sedan. Hoppas ni får en underbar fredag hörni <3 

Kommentarer

  1. Anonym

    ALLTSÅ WOW!!! det var bästa nyheten som någonsin skulle kunna hända😭😭😭har sedan erat uppehåll lyssnat tillbaka på alla era poddar (vilka jag tidigare lyssnat minst 2-3 ggr på tidigare så all poddar har jag alltså hört minst 4 ggr hahaha). Det väcker så mycket minnen o känslor, känns så fint att jag lyssnat på er sedan jag var kanske 14-15, var osäker, hade aldrig haft pojkvän, varit på någon fest eller något. Idag har jag flyttat till en ny stad och pluggar något jag aldrig trodde jag skulle klara. När jag lyssnar på podden får jag liksom flashbacks till exakt var jag hörde den tidigare o hur livet var då. Er podd har liksom varit med hela min ungdomstid😭 TACK!!! fan vad taggad jag är😍

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting