AllmäntPodcasts

MATHILDA OCH ANDREA – 16 JANUARI

Mina byxor – LÄNK // Mathildas kavaj – LÄNK // Vitt linne – LÄNK

NEJ MEN HERREGUD. Fattar ni själva hur jobbigt det har varit att hålla detta inom mig?? Jag och Mathilda bestämde ju det här för typ två månader sedan och det har varit så svårt att inte prata om det. Vi har knappt berättat för våra vänner om jag ska vara ärlig haha.. Vi har velat att detta skulle komma som en oväntad grej men nu är det äntligen ute. På torsdag, den 16e Januari kommer alltså vi börja podda igen men redan nu finns ett litet mini-avsnitt ute där vi pratar om vad som komma skall.

Det är lite mer än ett år sedan vi valde att lägga ner podden. Ett val vi fortfarande står bakom, ett beslut som fortfarande känns väldigt rätt. Vi behövde det här året för att hitta tillbaka till podden. Jag är så glad över att vi la ner när vi gjorde det, att vi inte ”förstörde” podden utan istället lämnade den medan det fortfarande kändes bra även om det inte kändes helt och hållet bra. Nu är vi tillbaka och vi hoppas innerligt att ni vill vara med oss på nästa del av poddresan. Det känns så otroligt bra för mig att åter igen ha en mer personlig kontakt med er, har verkligen saknat att prata med er!

Ny era, ny poddbild! Det känns lite ovant men jag är mycket nöjd med bilden. Den känns väldigt ”poddig”. Bilderna är tagna av bästa Jacob och vår nya jingel är gjord av duktiga Ivares. Börja snälla nu prenumerera på podden, lyssna gärna på introavsnittet och gör er redo för torsdag. Vi har alltså bytt från tisdagar till torsdagar denna gång då det går lite bättre ihop med våra scheman för att hinna med redigering och ändå spela in tätt inpå avsnittsdagarna.

Gå gärna med i vår facebook-grupp ”Mathilda och Andrea’s bekanta” samt följ @mathildaochandrea på instagram <3

Är ni taggade?? Hoppas det! <3 

Kommentarer

 1. Jessica

  yeeey!! Så glad jag blev, lyssnade nästan bara på er podd plus någon annan innan så detta var ju så bra nyheter. Ni är grymma. Superroligt <3 Kram!

 2. Nellie Skeppstedt

  Å vad vi har hoppats på detta sen du gav en mini-hint när vi pratade med dig i Växjö! ALLTSÅ ÄNTLIGEN, ni har saknats!!!! ❤️

 3. Ellen

  ALLTSÅ JAAA!!!
  Började lyssna på gamla avsnitt igen för några veckor sen och tänkte att jag veeerkligen hoppas ni börjar igen snart. Min absoluta favoritpodd någonsin, har lyssnat på varje avsnitt, många av dom flera gånger. Så taggad!

 4. Matilda

  Bästa nyheten!!! Har saknat er podd så mycket. Ska bli så kul att höra era roliga berättelser och lyssna på era kloka råd och åsikter!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting