AllmäntTips

Printed t-shirts

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR


Min t-shirt – LÄNK 

Nu är det ju tyvärr liiiite för kallt för att glida omkring i en t-shirt men det kan vara jäkligt snyggt till en kavaj eller bara jacka senare till våren. Älskar verkligen min nya t-shirt från Djerf Avenue (finns kvar några i medium och large, jag bär medium). Här nedanför hittar ni några andra snygga t-shirts med tryck <3

1an – LÄNK // 2an – LÄNK // 3an – LÄNK // 4an – LÄNK //  5an – LÄNK // 6an – LÄNK // 7an – LÄNK // 8an – LÄNK

Älskar verkligen nummer 2 ”obsession”. Det är så snyggt med off white.

1an – LÄNK // 2an – LÄNK // 3an – LÄNK


4an – LÄNK // 5an – LÄNK // 6an – LÄNK

Av dessa är den rosa min favorit!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting