AllmäntSkönhetTips

Era sminkfavoriter!

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Det är verkligen så att ens smink tar slut samtidigt och nu har det hänt igen. Jag behöver ny foundation, concealer, puder, brynmascara och mascara. Jag frågade ER på instagram om tips på era favoriter. Det kom väldigt många svar men också önskemål på att jag skulle dela de mest populära svaren. Tycker verkligen ni kom med så många bra tips, både riktigt prisvärda produkter och lite dyrare. En härlig blandning helt enkelt.

1an // 2an // 3an // 4an
Jag har faktiskt inte testat någon av dom här ännu! Men tror jag kommer beställa 2an eller 3an!

1an // 2an // 3an // 4an
Här har jag redan testat ettan och fyran och jag älskar dom båda två, fyran är dock snäppet vassare. Antingen kommer jag nog beställa hem en till shape tape eller testa nyx kanske!

1an // 2an // 3an // 4an
Ni hade verkligen maaassor med tips gällande puder. Så kul ju! Senaste åren har jag använt detta från Too Faced med är lite sugen på att testa något nytt. Kanske Laura Mercier som alla hypar?

1an // 2an // 3an // 4an
Älskaaaarrr ettan men det är lite dyr om man jämför med de andra. Så tror nog jag kommer ge mig på 2an den här gången!

1an // 2an // 3an // 4an
Den enda jag inte testat är 3an så den ska jag beställa hem!

TUSEN tack för alla tips. Ser verkligen fram emot att få hem mitt nya smink och förhoppningsvis kunna tipsa er lite med djupgående <3

Kommentarer

  1. Poddlyssnare

    Hej! Fråga till podden: Era åsikter om att caia cosmetics har blivit fällda för sexistisk reklam tre gånger under hösten

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting