Allmänt

Fredagstankar

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Skjorta – LÄNK // Liknande jeans – LÄNK // Linne – LÄNK // Mobilskal – LÄNK // Skor – LÄNK // Väska i bakgrunden – LÄNK

Hej på er igen! Hann inte med att göra inlägget om köksluckorna, färgen och allt det där igår kväll så det får komma senare idag. Just nu sitter jag på ett café tillsammans med Vilma och jobbar. Vi har bland annat pratat lite om hur jag ska göra med bloggen. Jag velar ju helt ärligt talat lite mellan att ha kvar den eller att sluta blogga helt. Det känns liksom så jobbigt att inte ha motivationen till att göra det ordentligt, att ständigt gå runt med något sorts dåligt samvete över att den inte bedrivs som den en gång i tiden gjorts. Samtidigt känns det också dumt att sluta helt, ni är ändå många som klickar er in här och den dåliga uppdateringen börjar inte direket förra veckan. Så på något sätt verkar ni ändå vara helt ok med hur det är nu. Jag känner verkligen att jag inte vet hur fan jag vill att mina dagar ska se ut. Vet vad jag inte vill, inte så mycket om vad jag faktiskt vill. För nu så kommer jag i alla fall fortsätta blogga men nej det kommer inte komma inlägg varje dag. Vissa dagar kanske det kommer tre inlägg och ibland kommer det inte ett enda på fyra dagar. Kanske inte så kul men det är så det är i alla fall. Om man vill höra mina tankar om saker och ting, berättelser om vad som händer i min vardag så har man ju faktiskt podcasten nu. Där kan jag lova lite bättre innehåll och mer konsekvent uppdatering. <3

 Veckan har varit sådär om jag ska vara ärlig. Har känt mig rätt skör och har gråtit många gånger över småsaker. Känt mig dålig på jobbet, som en dålig vän och mycket mer. Har varit ledsen över att januari aldrig tar slut och över att ljuset på mornarna och kvällarna känns så långt borta. Låg och icke närvarande har jag helt enkelt varit. Idag, fredag känns det i alla fall som att måendet har vänt lite. Jag känner att jag har gjort mycket roliga saker, men mellan allt det roliga så fastnar jag liksom i negativa tankar om mig själv och det suger så jäkla hårt. Är så glad över att jag och Gustav har fått spendera massor med tid tillsammans på sistone, över att jag och Mathilda poddar igen och över att bootcampet går så bra. Hoppas verkligen på att vakna på ”rätt sida” nästa vecka för att kunna ta lite nya tag. 

Vill inte sprida någon negativ energi men känner samtidigt att jag vill vara ärlig med läget just nu. Kram <3

Kommentarer

 1. Linnea

  Sluta inte! Färre inlägg är mer än ok!!!! Känn ingen stress eller press över det, du är en favorit! Oavsett om du uppdaterar mer eller mindre 🙂

 2. Yasmine

  Jag gillar färre inlägg! Tycker det är jobbigt att läsa massa inlägg varje dag och hoppar därför istället över att läsa dem. Får jag upp ett inlägg då och då så känns det mer ”äkta” och ser mycket mer fram emot att ta mig tiden att läsa det. Samma gäller youtube!

  Förstår hur du känner angående mörkret, det tar fan aldrig slut och det gör mig såååå deppig. Vill helst bara dra täcket över huvudet varje dag och tvivlar på om jag ens är skapt för att jobba heltid haha! Håll ut! Kram

 3. Elin

  Andrea, känn inte dålig samvete mot oss. Blogga bara när du känner för att göra det, det är helt okej att dina inlägg inte kommer så ofta. Kvalité före kvantitativ 🙂 om du känner att du inte vill blogga alls längre är det också okej, vi står med dig oavsett vad du beslutar dig för! <3

 4. Emilia

  Jag tycker det skulle vara roligt att läsa din blogg även om den uppdateras mindre frekvent och regelbundet. Men gör det som känns bäst för dig, vare sig det är att uppdatera mer sporadiskt eller sluta blogga och ha mer tid till annat.

  Har själv haft mycket negativa tankar och kan ibland ha lätt för att känna att jag inte riktigt är bra nog. Så du är inte ensam. Men bra att du även ser lite positiva saker. Och man kan ju inte alltid, alltid prestera på topp heller. Du är bra som du är!

 5. J

  Uppskattar verkligen att du berättar verkligheten och inte låtsas som att alla dagar är perfekta. Och snälla för guds skull sluta inte med bloggen. Om det så är ett inlägg i veckan kommer jag fortsätta följa dig. Älskar din blogg. Och uppskattar framförallt dina ärliga inlägg, träning och vegetarisk recept. Kram <3 Kom ihåg att du bara är mänsklig!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting