Allmänt

Januaris sista onsdag

Såhär såg jag ut i förmiddags när jag satt i frisörstolen! Senast jag slingade håret var i September tror jag, förutom att jag klippt mig en gång emellan så har håret fått vila. Idag blev det faktiskt rätt mycket ljusare vilket jag trivs bra i. I och med att jag inte alls blekt håret lika mycket de senaste två åren så har jag ju blivit rätt mörk av mig själv. Förutom att ha varit hos frisören i tre timmar har jag inte gjort så mycket idag. Har städat med min nya klorin-spray som jag är helt besatt av. Det kanske inte är den mest miljövänliga saken här hemma men den har löst flera av våra problem här hemma. Bland annat så har vi ju en vit diskho som blivit mer och mer brun. Jag hade testat allt förutom klorinspray och detta blev verkligen räddningen, nu ser den helt ny ut. Nu har jag även gått loss med den här sprayen i hela badrummet och fått alla fogar i duschen att bli ljusa och fräscha igen. YEY!

Känns skönt att det snart är februari så vi kan släppa januari-skiten och januari-deppen. Hoppas på att bli ett lite peppigare, gladare och bättre ja i och med Februari.. <3

Kommentarer

  1. Kamilla

    Maken är frälst på kloronsprej och tycker han är så duktig när han sprejar med den i badrummet. Jag däremot kräks på badhus doft hemma och går efter och städar med god doft

  2. charlottelinden.se

    Februari är ju nästan värre än januari tycker jag. Just februari känns som en så onödig månad av någon anledning… Tiden går ju dock i rasande takt så innan vi vet ordet av kommer det vara vår 🙂

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting