Allmänt

VAD ÄR DET SOM HÄNDER?

Hejsan på er! Jag har bestämt mig, jag kan inte lägga ner bloggen. Men ett par veckor framöver kommer den att eka tomt då jag håller på att starta en ”ny blogg”. Hela arkivet kommer följa med, det kommer vara samma adress men mitt nytt utseende och innehåll. Precis som med podden känner jag att jag verkligen behöver en nystart. Börja på en nypolerad kula helt enkelt. Om ni har några önskemål gällande portaler eller designer på andra bloggar ni gillar får ni mer än gärna lämna önskemål så ska jag försöka göra detta så bra som möjligt för både er och mig. Nu vet ni i alla fall vad som händer! <3 Kram

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting