A glossy brunch

Allmänt

Hej på er! Måndag igen, hoppas ni inte är allt för otaggade. Själv är jag supertaggad då inspelningarna till Var femte kvinna börjar idag! Något som dock gör mig lite stressad är att två av fyra gäster har behövt boka om sina studiotider så det ska vi försöka lösa idag! I alla fall, jag måste visa er och berätta om en brunch jag var på i fredags (trots att ni säkert redan läst om den på x antal andra bloggar haha..). Glossybox hade bjudit in oss till Mosebackes matsudio för en riktigt smaskig måltid, nagelfix och bukettskapande. Vi fick göra våra egna buketter, så roligt! Jag hade verkligen ingen aning om hur man skulle tänka när man gör en bukett så det var superintressant, speciellt nu när jag blivit lite av en blomfanatiker här hemma (ni ba snälla du har tre blommor..? Var av en är död).

Brunch måste ju i alla fall vara guds gåva till mänskligheten. Jag vill ju fira min födelsedag med en brunch, men också med en brakig utgång med klackarna i taket så att säga haha.. Börjar bli riktigt taggad på att fylla år, mindre än tre veckor kvar ju! Min önskelista är dock såå tråkig haha. Eller jag tycker ju inte det, men jag förstår att alla andra tycker det. Lyssna på tre av sakerna jag önskar mig: frukostskålar, ryggsäck att ha till gymmet eller när man handlar och spelet monopol. Förstår att ni börjar undra om jag fyller 50 eller 21 haha!

Gillar

Kommentarer

Kerstin Olsson,
Men vänta, alltså hur underbart såg inte den där brunchen ut att vara?!
Nouw.com/kerstinolsson
Moa Palmberg
,
Hej! Svinbra att ni tar upp ett ämne som "tjejer som hatar tjejer", MEN snälla fundera lite på VARFÖR det är så. Ni blamear tjejer utan någon egentligen djupare analys varför det kan vara så... Länkar ett av Kitty Jutbrings inlägg som jag tycker förklarar det ganska bra 😊 http://blogg.mama.nu/kittyjutbring/2016/02/26/tjejer-hatar-tjejer/
Petra Nordqvist,
Härliga saker på önskelistan ju haha! Drömmig brunch också 😊 Värd att se flera gånger på olika bloggar
www.petras.fi
Philippa Nilsson
,
Superfin blus, vart kommer den ifrån? 😊
Smilla
,
Gud vilken fin blus du har på dig! Vart kommer den ifrån?? Kram
Amanda
,
Vart är din fina topp köpt?☺️
Moa
,
Åh, önskar mig också en ryggsäck till gymmet. Har du några förslag på snygga ryggsäckar som du önskar dig? 😊
Sanna
,
Vart är din guldiga ring ifrån som du har på vänsterhanden? Kram ?