Afternoon tea

Allmänt

Igår var jag inbjuden till afternoon tea av Deodoc. Det var såååå mysigt. Vi möttes på Haymarket och vi började på Gretas med ett glas bubbel. Förresten, om ni söker ett instavänligt ställe i Stockholm; Gretas is the place haha!

Sen gick vi upp till ett hotellrum där tjejerna hade fixat det så himla fint och mysigt. Alltså nästa gång jag kör en staycation kommer jag definitivt bo på Haymarket, fy satan vad snyggt det var alltså!
Afternoon tea är verkligen så nice, älskar den här lite matigare typen av fika. Ni vet ju hur jag är :)

Förutom grundarna Hedieh och Hasti så var Michaela Forni, Josefin Dahlberg, Ida och Sofie där (som driver Ångestpodden!!). Det var så härligt att träffa Ida och Sofie igen, är så imponerad av jobbet dom gör med sin podd. Snacka om att förändra världen!

Gillar

Kommentarer

Lisa
,
Kan inte du göra ett inlägg där du tipsar om studentpresent till sin killkompis/pojkvän/bror? Jag behöver hjälp för kommer inte på va jag ska ge min pojkvän och min budjet är 600-700kr
Ida
,
BÖRJAR GRÅTA! Finaste du! Så underbart att träffa dig också igen <3
AnnaStina
,
Hej! Jag har fått i uppdrag att pynta på min lillasysters student, precis som du! Jag undrar bara om du har några bra tips eller idéer? Tack för en superbra blogg och podd!!
Can't wait to have you 😉 Tack för superfina bilder och roligt att höra att eventet blev succé. Kram / Team Hay
scandichotels.com/haymarket