Afternoon tea med Essie

Okategoriserade

Igår var jag på ett event hos PR-byrån VASS som har bytt lokaler, det var verkligen så himla fint på nya stället alltså! Det var Essie som ville visa upp deras nya lack som har geleffekt, dom ska alltså hålla mycket bättre än vanliga lack. Jag har ju gellack och har haft det i evigheter men blev faktiskt lite sugen på att låta naglarna vila ett tag nu och testa detta.. Hmm vi får se!

Gissaaaa hur glad jag blev när jag såg detta haha!?!??! Alltså drömmen att få ha afternoon tea en vanlig torsdag med massor av härliga tjejer. Jag satt bland annat med Bianca, Tove och Lovisa! Minisconesen samt laxmackan var min favorit, jag är ju inte så mycket för söta saker som ni vet. Jag skulle hellre äta tre rostmackor med smör och ost än en bit prinsesstårta liksom haha.

Bild tagen från Lovisas blogg!

Alltså jag vet att det är typ tre månader till min födelsedag men blev jättesugen på att anordna en brunch/afternoon tea istället för tjejmiddag nu. Alltså hur roligt skulle inte det vara? Lite omväxling liksom. Dock vill jag ju gärna gå ut och partaja i och med min födelsedag.. Jag fyller år en fredag så det kanske får bli bakisbrunch at my place dagen efter haha, tycker det låter som en bra plan om jag ska vara ärlig.

Gillar

Kommentarer

ISA,
gud så himla fint uppstyrt!! tycker absolut du ska satsa på afternoontea istället, så mysig grej <3
isabyl.devote.se
Thea
,
Åh hoppas du kan vlogga på din resa älskar dina vloggar! 😉 Jag hade en hel dag för mina tjejkompisar förra året när jag fyllde började med brunch och lite bubbel sedan ville alla fixa sig och sedan började vi föra redan vid 15 men de var verkligen så kul och så hade jag gjort en lättare middag sedan utgång och allt men de var väldigt uppskattat dock var man ju helt slut men de vart de värt! 😃 Ha en underbar helg! kramar!
Matilda,
Men gud vad fint det var där! (:
nouw.com/matildardn
Chanapha,
Så fin bild på er två <3
chanapha.se
Carro,
Så mysigt!
nouw.com/carroat
Ebba
,
Hej Andrea! Jag undrar vilket program du gör dina vloggar i? Du har säkert svarat på det förut men jag skulle vara jättetacksam för svar! 😊 😊 Kram