Alice's student!

Allmänt

Jag, Alice & Mamma!

I torsdags var det äntligen dags för min lillasyster Alice att ta studenten! Kändes så himla konstigt att vara i exakt samma miljö på exakt samma plats som jag själv tog studenten, fast för två år sedan. Jag gick ju på samma skola som Alice så passade även på att hälsa på några av våra gamla lärare osv. Det var en så mäktig känsla att vara där, fick tårar i ögonen och gåshud över armarna när man hörde studenterna sjunga, vissla och skrika lite längre bort innan dom sprang ut. Tycker bilderna jag tog blev så himla härliga också, ha någon som fotar på er student!! Det är så värt det i efterhand att ha fångat dessa härliga stunder på bild. Efter utspringet åkte Alice flak medan vi i familjen åkte hem och fixade det sista inför mottagningen.

Jag och Nora pyntade rejält hemma både inne och ute. För er som undrar vart ballonger, vimplar osv kommer ifrån så har jag köpt allt på Lagerhaus och Party Land. Vi dukade i alla fall upp med massor av gott att dricka och äta och vid fem ungefär så började gästerna droppa in. Innan dess vid halv fem var jag och Mathilda iväg för att hämta upp en öl-luktande Alice haha :)

Mathilda's studentpresent till Alice var dessa oerhört vackra och goda tårtorna. Hur grym är hon inte!? Recept och tillvägagångssätt hittar ni på Mathildas blogg! Det var i alla fall en så mysig dag och kväll. Det är alltid kul att fira samt att träffa alla i släkten :) Nästa gång någon i vår familj tar studenten är om TIO år haha. Nora sa att hon önskar att hon kunde spola fram tiden så hon också får ta studenten nu, det verkade så roligt alltihop haha <3

Gillar

Kommentarer