Alla hjärtans dag-planer

Allmänt

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det alla hjärtans dag. I år kommer jag "fira" alla hjärtans dag på ett väldigt annorlunda sätt från tidigare år. Dagen börjar med en tenta och inte vilken tenta som helst, min första tenta någonsin så håll tummarna för mig. Efter det är mina planer att tatuera mig haha.. Ni ba wtf?? Nej men såg att en jag följer på instagram skulle ha drop in idag med reducerade priser så tänker att jag i alla fall ska dit och se om det finns tid och något motiv jag gillar. Sen ikväll ska jag ha en fantastisk kväll, jag, Isabelle och Bianca ska äta tryffelpasta hemma hos mig och dricka bubbel. Bubbel och brudar tycker jag låter som den mest fantastiska kombon haha. Här nedanför hittar lite plagg som passar dagen i ära. HUR söt är inte bh:n??

 

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an

Glad alla hjärtans dag på er, hoppas ni får en supermysig dag!

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Glad alla hjärtans dag fina du! ❤️
Sanna
,
Du är en så stor insporation Andrea, sluta aldrig göra det du gör och att vara dig själv. Kram
Johanna
,
Åhhh mys. Vi i tjejgänget brukar alltid dra igång båda SATC filmerna alla hjärtans dag, då känns de som man är ännu fler i gänget med ??
Linnea
,
Hoppas du fick en fin kväll, kärlek till dig<3
Emma
,
Skickar massor av styrkekramar!!!! Gör sånt som får dig att känns dig älskad och uppskattad och var självisk ett tag ❤️ Puss och kram skumbanaaann
Cecilia
,
Hoppas du har haft världens härligaste dag! Dina planer för idag lät ju hur mysiga som helst <3
Karen
,
Happy valentines day, kjære Andrea<3 Håper kvelden har vært kjempefin og at du har kost deg og blitt tatt godt vare på! Håper det går bra med deg, husk at vi lesere alltid er her for deg og støtter deg uansett hva<3 Du er en helt nydelig og fantastisk jente!! <3 Massa kramar från Norge (eller som du seier: puss och kram, skumbanan 😃 )
Tove
,
Hoppas du hade en bra alla ❤ dag och att första tentan gick bra 😊
Agnes
,
Finast och bäst är du Andrea!! massa kramar❤️❤️
Maria
,
Hoppas ej du och Anton har gjort slut? Ni var ju så fina ihop och höll ihop så länge. Men ni kanske behövde tid från varandra och ni kanske hittar tillbaka till varandra snart igen <3 Styrkekramar och hoppas allt löser sig!! Hoppas även tentan gick bra.