ALLA MINA SMINKFAVORITER!

Allmänt, Skönhet, Tips
INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR
Jag skrev ju lite om smink när jag var i USA, jag bad er om tips samt berättade lite snabbt om några av mina favoriter. Nu har jag satt mig ner och samlat ihop de flesta av mina sminkfavoriter jag använder just nu i ett och samma inlägg. Allt är med förutom ögonskuggepaletten jag använder då jag inte hittade någon länk till den. Den är i alla fall från Nars och heter Wanted, finns på Sephora! Jag har lite olika alternativ till nästan varje produkt, detta för att jag blandar lite, testar olika och har olika favoriter då och då precis som er :)

Steg 1 Ansiktskräm: Caudalie - LÄNK Steg 2 Primer: Make Up Forever - LÄNK // Benefit - LÄNK // Too Faced - LÄNK Jag börjar alltid med att smörja in ansiktet innan jag sminkar mig, hatar att sätta på foundation och vara torr i hyn. Har lite olika ansiktskrämer men gillar denna starkt! Kan även rekommendera Aco, Eucerin mfl. Sen tar jag primer, speciellt runt näsan och i pannan för att täppa till porer och ojämnheter. Gillar alla dessa tre men just nu använder jag den från Make Up Forever :)

 

Steg 3 Foundation: Too Faced - LÄNK // Make up For Ever stick - LÄNK // Make Up For Ever Ultra HD - LÄNK

Jag har haft lite svårt för foundation men känner att jag nu hittat rätt. Just nu använder jag den längst till höger som ger ett väldigt naturligt no makeup-makeup-intryck. Born This Way och sticket är dock gryyyymma om man vill ha mer täckning. Born This Way gav mig nästan photoshopad hy :)

Steg 4 concealer: Make Up Forever - LÄNK // Too Faced - LÄNK // Nars - LÄNK Här är tre concealers jag gillar och använder. Även här går det i perioder. Den från Nars har jag använt i flera år nu och köper alltid en ny så fort den tar slut. Just precis nu använder jag Born This Way från Too Faced och när jag vill ha mer täckning så använder jag Make Up Forevers!

 

Steg 5 setting powder/puder: Kat Von D - LÄNK // Too Faced - LÄNK // Too Faced - LÄNK Efter foundation och concealer trycker jag in Kat Von D's lock it med en beauty blender under ögonen samt runt näsan. I resten av ansiktet tar jag Too Faceds Milk Chocolate powder med vanlig puderborste. Kan även rekommendera Peach Perfect från Too Faced som setting powder.

 

Steg 6 Bronzer: Nars - LÄNK // Too Faced - LÄNK Jag använder inte längre typiska contouring-produkter utan kör just nu enbart på vanlig bronzer. Jag älskar den från Nars i färgen Laguna och mitt nya tillskott: Sun Bunny från Too Faced med härligt skimmer i!

 
Steg 7 Gloooow: Too Faced - LÄNK // Becca - LÄNK // Nars - LÄNK På sista tiden har jag knappt använt highlighter, tycker det räcker gott och väl med en skimmrig bronzer men när jag har det kör jag på en från The Balm eller Becca! Sen äääälskar jag rougen från Nars i färgen Orgasm som också har fint skimmer i sig.  
Steg 8 Ögonbrynen: Brynpenna - LÄNK // Brynmascara - LÄNK // Brynutfyllare - LÄNK När det kommer till brynen använder jag produkter från Benefit eller Anastasia Beverly Hills, just nu Benefit.  
Steg 9 Mascara: Ögonfransböjare - LÄNK // Roller lash - LÄNK // Bad Gal Bang - LÄNK Ögonfransarna böjer jag alltid och sen tar jag Roller Lash från Benefit och sen avslutar jag med They Are Real eller Bad Gal Bang från Benefit. Tycker Roller Lash separerar och förlänger fint men gillar att avsluta med någon lite "tyngre" mascara för mer effekt :)  
Steg 10 Läppar: Kat Von D - LÄNK // Aco - LÄNK // Huda Beauty - LÄNK // Kat Von D - LÄNK På läpparna har jag aaaalltid åtminstone läppbalsam. På bilden högst upp i inlägget ser ni mig bära Stay Soft Lips från Aco och läppennan från Huda Beauty, så nice med ett läppbalsam som också är ett läppglans. Förutom dessa produkter så älskar jag Viva Glam ll från Mac som varit en favorit hos mig i flera år.   Om ni har några frågor eller funderingar så är det bara att kommentera detta inlägg så ska jag svara så gott jag kan. Skulle det vara intressant med ett liknande inlägg om hudvård eller hårvård kanske? Kram!

Gillar

Kommentarer

Sofi
,
Åh jag älskar det här!! Jättegärna inlägg om hudvård och hårvård också! Kram du är bäst ❤️