Älskade fina sol

Allmänt

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR & REKLAM FÖR NA-KD

Jacka - LÄNK // Jeans - LÄNK // Hoodie - LÄNK

Huuuur glad tror ni inte att jag var när vi insåg att solen faktiskt gick upp på riktigt imorse? Nej men alltså vilken skillnad man känner på sin energi. Nu vaknar ju jag och Gustav flera timmar innan solen går upp så mornarna är ju rätt mörka oavsett men jag har verkligen njutit av den här soliga dagen. Imorse så chillade vi framför Nyhetsmorgon och vid tio så åkte vi till Farsta då Gustav hade en inbokad röntgentid för sin rygg. Efter det var klart så kikade vi runt lite i affärer, jag hade en sak på shoppinglistan och det var ljus med doft av jul. Lagerhaus har ett som är riiiiktigt underbart - LÄNK som vi köpte. Har köpte det typ fyra år i rad, doftar maaaagiskt.

Efter ljusshopping och lite kaffe så rörde vi oss hemåt igen. Här har vi precis ätit lite rester och om några timmar ska jag röra mig mot mamma för middag. Ska bli väldigt kul och mysigt att träffa hela familjen, var mer än fem veckor sedan sist i och med vår resa.

Min jacka och mina jeans är från NA-KD där ni nu får 30% rabatt med koden "Hedenstedt30" på ett helt köp. Har medium/38 i båda och de sitter verkligen så bra. Har använt jeansen varje dag sen jag fick hem dom hehe. Idag har jag blivit påmind om att jag måste börja bära både halsduk, mössa och vantar för att inte frysa ihjäl. Hur lyckas jag alltid slarva bort mina vantar från vintern innan? Har verkligen ingen aning om hur allt kan försvinna hela tiden..

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229