AMBASSADÖR FÖR DEODOC

Allmänt, Skönhet

Idag är en väldigt stor och rolig dag för mig! För idag så börjar ett av mina största samarbeten någonsin, ett ambassadörskap tillsammans med DeoDoc. För er som inte förstår vad som menas med ett ambassadörskap så är det egentligen ett längre samarbete med mig som ett av ansiktena utåt för DeoDoc och deras produkter. Så jäkla kul att dom vill jobba med just mig. Tycker att DeoDoc verkligen fyllt ut en plats som saknades på marknaden, sen är Dr Hedieh Asadi och Hasti Asadi två enormt inspirerande kvinnor (grundarna). Är så taggad på detta!

Det bästa med detta samarbete är inte bara att jag får tipsa er om grymma produkter, vi kommer också få lära oss en hel del om det kvinnliga underlivet. En del av detta samarbete kommer bestå av att jag ska vara med i deras youtube-serie "Vagina School". När jag är där tänkte jag att jag ska ta med mig några frågor från er lyssnare. Vad vill ni veta om det kvinnliga underlivet? Kan vara vad som helst! Vill ni veta om något är en myt eller sanning? Vill ni beskriva ett problem? Kommentera under detta inlägg så tar jag med mig kommentarerna till inspelningen!

Här ser ni några av DeoDocs produkter, rakningsserien och en intimtvål. Under den här hösten kommer jag berätta om mina favoriter, nyheter osv. Men jag tycker vi tar allt i en kronorlogisk ordning så jag tänkte göra en kort sammanfattning av historien bakom hur DeoDoc kom till:

Poletten föll ner när Hedieh och Hasti förstod att samma svettkörtlar som finns under armarna också finns i intimområdet (både hos män och kvinnor). Man kan alltså lukta på grund av svett både under armarna och mellan benen. Många upplever svettlukt som negativt och detta leder till att många använder tvål och deodorant under armarna, men mellan benen då? Problemet där är att det inte funnits så många bra alterntativ vilket slutat med att många använder sig av hemmakurer som i många fall skadar mer än vad det gör nytta. För att ta sig ann detta problem så teamade dom upp sig med en professor inom gynekologi. Sen start har dom skapat en intimdeo, intimtvål, intimwipes och mycket mer. Läs mer på deras hemsida HÄR!

Det jag älskar med DeoDoc är att det skapar valmöjlighet för kvinnan (eller ja alla med ett underliv). Man måste inte tvätta sitt underliv med mer än vatten, men det är ett faktum att många vill det. Det kan vara direkt skadligt att tvätta underlivet med vanlig tvål, eller intimtvål med fel ph-värde för den delen också. DeoDoc's produkter är utvecklade av kvinnor för kvinnor och är producerade i Sverige. Jackpott! Deras produkter finns bland annat att köpa hos Åhlens, Lyko, Apotek, Nelly.com och Apotea.se!

Kom ihåg att ställa frågor i detta inlägg inför min medverkan i "Vagina School"!! <3

Gillar

Kommentarer

Sofia
,
Hej! Vad är ett kvinnligt underliv?
Hanna
,
Hej! Efter jag har haft sex är jag alltid öm i underlivet i ca 1 dag vilket jag tycker är väldigt jobbigt och jag pratat med mina kompisar om detta men dom får inte ont alls. Varför får jag alltid ont och vad kan jag göra för att förhindra det?
Hanna
,
Hej! Så är det i mitt underliv också och jag har också haft komplex över det hela mitt liv och mått så dåligt över det. På senare år har jag dock lärt mig att det är vanligare att de inre blygdläpparna hänger ut än att de inte gör det, de allra flesta kvinnor ser ut så och det är verkligen inget fult med det, det är snarare det normala. För mig försvann min ångest över det när jag fick min första pojkvän och han sa att han inte tyckte det var konstigt alls, att det var den finaste han sett osv. Jag insåg att det inte är något konstigt alls och att många killar tvärt om tycker att det är vackrare när blygdläpparna hänger ut lite än om dem inte syns alls. Hoppas det kan hjälpa dig lite också, nu i efterhand ångrar jag så mycket att jag spenderat 15 år av mitt liv av att skämmas för min kropp när den egentligen är helt normal!
Hanna
,
Det är jätte vanligt! Det är faktiskt vanligare att blygdläpparna sticker ut lite än att de inte gör det så det är inget konstigt alls.
Anonym
,
Grattis till det roliga samarbetet Andrea! Jag har nyligen fått veta att jag har vestibulit och slidkramp och känner mig väldigt ensam i det då ingen av mina vänner har samma problem. Jag undrar om ni kanske kan prata lite kring det, hur man kan tänka, vad det är det beror på, hur det kan bli bättre osv. Kram
Ellen
,
Jag med!
Anonym
,
Jag luktar,trots att jag använder parfymfri deoforan, svett mellan benen. Det är jättejobbigt. Skäms för min kille. Jag har testat deodoc deodorant men det hjälper inte heller.
Sofia
,
Som om inte kvinnor begränsas tillräckligt i dagsläget, så skapas nu också ett behov av att inte lukta underliv i underlivet? Detta är ett otroligt misogynt koncept, tyvärr. Fittbärare ska inte behöva skämmas över sitt underliv. Snälla, tänk igen innan ni köper dessa produkterna. Och framförallt: Det är inget fel med att lukta, och inget att skämmas över.
Team DeoDoc,
Hej Bella! DeoDocs produkter finns självklart även till män! Även män har svettkörtlar i intimområdet, uttryck som "pungsvett" finns av en anledning 😉 Vänliga hälsningar! Team DeoDoc
ww.deodoc.se
Team DeoDoc,
Hej Anonym! Svettkörtlarna tömmer sig i hårsäckar, det är alltså de yttre delarna som har hår där deosprayen används, dvs ljumskar och yttre blygdläppar. Man kan även sprayen även om man är rakad, vaxad eller dylikt. Vi har 2 olika dofter i deosprayen, ena med en ton av kokos och den ena med doft av Jasmine, Green Pear och Bergamott. Teamet bakom DeoDoc består av två läkare som sett besvärlig eksem och irritation hos sina patienter som uppkommit på grund av svettningar. När de förstod att samma svettkörtlar som finns under armarna (apokrina svettkörtlar) också finns i intimområdet föll poletten ner och då skapades DeoDoc. MVH, Team DeoDoc
ww.deodoc.se