ANDREA HEDENSTEDT X NA-KD DROP 3

Allmänt, Outfits
KOLLEKTIONEN LANSERAS 22a APRIL! Klicka HÄR för att anmäla er till mitt nyhetsbrev för all info + 20% på nya kollektionen <3

Klackar & topp från kollektionen! Klackarna kommer även i rosa och toppen kommer i massor med färger

Blusen är verkligen maaaaagisk i materialet och färgen, kommer även i rosa. Byxorna är världens skönaste. SÅÅÅ stretchiga i midjan verkligen. Jag har alltid 38 men kan faktiskt bära 36 i dessa. Och den blå off shoulder-toppen.. FÖR fin, så nöjd med den.

Till vänster ser ni en av klänningarna från detta drop. Den faller verkligen MAGSKT längs kroppen och kommer även i ljusblått och grönt utan mönster! På selfien med Isabelle ser ni henne bära en blus i samma modell som den som Mathilda bär på bilden nedanför!

ÄLSKAR verkligen den lila färgen i denna kollektion, så himla fin till svart, vitt eller denim som på bilderna ovanför. Meshtoppen kommer även i grönt mönster och blusen Mathilda har kommer i massor med färger!

Här ser ni några vit-blå favoriter. I vänstra bilden ser ni Mathilda bära playsutien och där har hon knytit den baktill! Och hur snygg är inte blusen jag har på mig på bilden till höger?

En av mina favoritoufits från detta drop! Byxor, topp och örhängen från Andrea Hedenstedt x NA-KD

Klänning, skor och örhängen!

Min favoritklänning från droppet!

PLAYSUIT MANIA!!! ÄLSKAR DETTA PLAGG ALLTSÅ!! Jag kan ha både storlek 36 och 38 så ta er vanliga storlek, ni behöver absolut inte gå upp i storlek.

Gillar

Kommentarer

Wilma
,
Hej! Älskar playsuiten! Kommer den i vitt? Kram
Johanna
,
Kommer den här kollektionen även säljas på Åhléns city eller endast online? 😊
Idanaemi
,
Gud vad jag älskar dina kollektioner Andrea! Kläder från dina kollektioner börjar verkligen bli en samlingsprodukt. Om jag räknat rätt har jag för tillfället 9 plagg från dina föregående kollektioner. Har redan spanat in mina favoriter!
Emilia
,
Vilken tid kommer kollektionen att släppas?
Miss D
,
Vad heter låten som spelas i kampanjen? https://www.youtube.com/watch?v=igGz6e1rzSI