ANDREA TESTAR: Mascara

Allmänt, Skönhet

Hej på er gullisar! Många av er uppskattar när jag skriver om skönhet och recenserar saker så tänkte att jag gör en kombo av det. Jag fick hem den här mascaran i ett pressutskick här om dagen och tänkte att jag kunde testa den och visa er. Jag har faktiskt aldrig testat någon mascara från MaxFactor (vad jag kommer ihåg). Om ni vill veta vilka mascaror jag brukar använda till vardags kan ni klicka HÄR.

Såhär ser det ut då före och efter. Som ni ser så har jag rätt långa och många fransar naturligt vilket känns väldigt skönt. De ser ännu längre ut när jag färgar dom, ska komma ihåg att boka en tid nu till sommaren, samma med brynen som är kaos just nu. I alla fall. Det första jag la märke till är att borsten är lite annorlunda, den är liksom skruvad på något sätt. En annan sak som gjorde att jag fick en positiv inställning är att borsten var i gummi och det brukar jag föredra! Det står att mascaran ska ge volym, längd och separation. Den var relativt enkel att applicera, jag gillar att ha rätt mycket mascara så att få på allt i ett svep funkar absolut inte för mig, jag målade mitt öga i kanske 2-3 minuter i alla fall. Ett stort plus är att jag inte upplevde några klumpar, det värsta jag vet är när man får en fet klump med mascara inne vid fransraden så ser det ut som att man har 3 kg mascara liksom.. Om jag ska sätta ett betyg så får Voluptuous från Max Factor 6/10 i betyg. Den skulle kunna ge mer längd och jag tycker att borsten var liiite konstigt men jag är ändå nöjd med resultatet. Absolut värt att testa om man letar efter en ny mascara. Ni kan hitta den HÄR. (Adlink)

Gillar

Kommentarer

Wilma,
Fortsätt med sådana inlägg när du testar och recenserar, så uppskattat!
Nouw.com/wlindholm
matilda ?,
Åhh den mascaran var ju så fin!! och superbra inlägg, fortsätt med såna här! 😊
matiiildaa.blogg.se
Anonym
,
Hej Andrea! Du har alltid så fina ögonskuggor, så kan inte du göra ett inlägg om vilka som är dina favorit paletter och vilka som du använder mest?
Gry Ridell,
Har alltid undrat, vart redigerar du dina bilder?!! Alltså när du till exempel gör collage på kläder, eller som nu när du lägger dom bredvid varandra och lägger till text under. Blir alltid så fint!!! Så tacksam för svar, du är bäst Andrea.
nouw.com/gryridell
Emma Dahlberg,
Jättetrevligt inlägg!
emmadahlbergs.se
Anna
,
Tyvärr testas Max factors produkter på djur! 😟 Annars är deras mascaror bra!
Siri,
Önskar jag hade dina ögonfransar:/
nouw.com/sirieinarsson
Selma
,
Åhh! Superfina, jag har undrat ganska länge om du använder ögonfransböjare och vilken isf?? Du har så fin böj<33