Angående lägenhetsletandet

Bilder från min lägis på Södermalm! '

Hej! Har läst din blogg länge och du är verkligen duktig! Keep going :) undrar lite nu när du verkar vara ganska på att köpa lägenhet (såg på Twitter) och för ett tag sedan flyttade du ju till en lägenhet men valde att flytta hem då du ville flytta hem och bo med familjen samt spara pengar. Tänkte bara hur du tänker kring de varför du vill köpa lägenhet nu när du skrev att du inte hade någon stress med att flytta hemifrån. Bara en liten fundering jag fick haha ha en fin dag! ' Alltså hörni, jag förstår att ni blir förvirrade haha. Ibland glömmer jag liksom bort exakt hur mycket jag berättar eller inte i bloggen och vad jag berättar för folk i verkligheten haha. Nej men såhär är det. I sommras flyttade jag hemifrån till en lägenhet som jag fick hyra i andra hand. När jag hade bott där i några månader och började inse att jag inte kommer få bo kvar där längre än några månader till så kändes det bara mindre och mindre som ett hem och mer som ett ställe där jag kände mig otroligt ensam. Anton hade då inte råd att bo tillsammans med mig och det gjorde att jag var rätt ensam. Det är ju väldigt stor skillnad på att vara själv och känna sig ensam. Att vara själv är något jag kan uppskatta väldigt mycket men när man är själv någonstans där man inte känner sig hemma så känner man sig lätt ensam. Sen kände jag bara att min dröm hela tiden har varit att köpa en bostadsrätt, jag är bara 19 år och har egentligen ingen stress att flytta bara för att flytta. Så jag valde att flytta hem till mina föräldrar igen för att kunna bo billigare, inte för att jag inte hade råd med att bo i lägenheten utanför att jag varje månad "kastade pengar i sjön" när jag egentligen kunde spara till en bostadsrätt. Så jag flyttade helt enkelt hem för att jag inte trivdes, vilket gjorde att jag kände mig ensam och för att jag hellre lägger pengarna jag la på hyra osv på mitt sparkonto så jag kan köpa och äga mitt egna hem. Och nu har jag börjat kolla på bostadsrätter. Och nej som du skriver så har jag ingen stress, men hittar jag "the one" så ser jag ingen idé i att vänta. Hittar jag inte the one på två år så känner jag ingen stress av att flytta! Hoppas detta klarar upp ett och annat haha! KRAM <3

Gillar

Kommentarer

Jenny,
Vad för storlek på lägenhet tänker du och vart? Innanför tullarna eller ute i Älvsjö etc. ? 😊
Nouw.com/jennyskoglund
Rosanna,
Visst är det konstblommor? Vart kommer de ifrån isf? =)
kattmedpistol.blogg.se
Nathalie
,
Vill verkligen veta hur du gör dina collage 😊
Camilla,
Hej! Vilket program använder du när du gör dina collage? Behöver verkligen ngt sådantbprogram så jag hoppas innerligt att du svarar på min kommentar! 😊 hoppas du har de superbra i Göteborg!
Nouw.com/millasblogg
Sanna,
Hej Andrea! Skulle inte du kunna göra ett inlägg om din drömlägenhet, hur din "the one" skulle se ut osv? Typ antal rum, vart den skulle ligga, detaljer som betyder mycket för dig såsom badkar/bottenplan/avstånd till kommunikationer kanske? Det vore även kul om du kunde tipsa om saker man bör tänka på innan man köper en lägenhet eller bara flyttar hemifrån för första gången.
seaborg.myshowroom.se
Sara
,
I vilken storlek är dina tavlor du har vid din säng? 😊 Kram!