Ansiktsvård

Skönhet
 

Om det är något som jag tyvärr inte har någon koll på alls så är det hudvård. Alltså jag känner mig som en vilsen människa i en djungel där jag aldrig tidigare satt min fot. Mycket av detta beror på att jag egentligen inte riktigt behövt bry mig. Vad menar du? Tänker ni kanske. Jo, jag har aldrig haft några som helst problem med min hy förutom att jag blir lite torr på vintern. Jag har aldrig haft fet hy, aldrig haft finnar, knotter eller någonting. Jag känner ju dock ändå att jag vill motverka att det ska "hända" något samt ta hand om min hy ändå. Dessa två godingar är det enda jag använder förutom sminkborttagning.

Det jag nu undrar är, har ni några favoritprodukter inom hudvård som ni absolut inte kan klara er utan som jag borde testa?

Gillar

Kommentarer

Hannah
,
Jag älskar LCC ansiktstvätt som även tar bort sminket, och sen deras ansiktsscrub!! Love it!
Mikaela
,
Gå till the body shop dom har maaaassor med olika serier och hjälper dig att ta fram den serien du behöver. De värnar om både miljön & djuren och produkterna/ingredienserna är därför inte djurtestade. Kan varmt rekommendera deras ögonkräm och läppsyl från vitamin E-serien. 😃
Olivia
,
Jag använder bara Mary Kay och gjort sedan jag vart liten! Om du vill prova skulle jag jättegärna skicka produkter till dig då jag är hudvårdskonsult alltså återförsäljare. Jag vill så gärna att fler ska upptäcka dessa fantastiska produkter. Hör av dig om det låter intressant!
Nina
,
Hej Andrea! Jag köpte highlightern från The balm som du rekommenderade förra veckan, tack för tipset den är grym! Jag undrar hur du applicerar den? Och vilken borste använder du? 😊
Ida
,
Jag har haft problem med hyn cirka hela mitt tonårsliv, men det börjar gå mot det bättre. Använder ansiktsmaskerna från Formula 10.0.6 och den bästa är MUDMASK! Helt. sjukt. grym. Annars använder jag en lugnande ansiktskräm från innisfree med grönt te. Superbra och doftar gott!
Lisa
,
Jag har börjat använda Emma S produkter! Stort tips! Väldigt lätta på huden och inte kladdig. Även deras facial mist kan jag rekommendera får sminket att sjunka ihop och det ser mer naturligt ut! deras dagkräm finns på kicks för ca 200-300 kr. Dessutom är produkten väldigt dryg, så man behöver inte mycket. Det finns både för torr hy och "normal" hy och i flera steg. En stor rekommendation! 😃
Johanna
,
Jag jobbar på spa som massör/kroppsterspeut och vi använder bara Kerstin Florians exlusiva hudvårdsserie. Dyrt ja, men helt klart värt det. Naturliga produkter med stort innehåll av mineraler och naturämnen. Och resultaten är fantastiska. Kan varmt rekommendera 24-timmars dagkrämen, ansiktsvattnet och algue gel masken!
Anna
,
Body shops DAY CREAM!! SÅÅ skönt att ha de på huden innan man kör smink. (framförallt nu när det är torrt och kallt i luften).
Elsa Stella
,
Egentligen allt från Maria Åkerberg, väldigt skonsamma & fräscha produkter. Har deras serie för normal till oljig hy och har verkligen märkt att min hy har blivit bättre av den!
Sara Eriksson
,
Hej! Hudvård är verkligen något jag har lagt ner pengar och energi på.. Jag har alltid haft en väldigt torr och känslig hy. Så mitt störta tips är Maria Åkerbergs produkter, de är inte bara bra utan helt ekologiska och jag är helt såld på alla produkterna.. Du får jättegärna kolla på min hudvårdsrutin video 😊 https://www.youtube.com/watch?v=lfhuSZr-Jlo Hoppas du hittar några nya produkter att testa 😃 kram Sara!