ÄNTLIGEN!!

Goooooooodmooorgon!! Hur börjar jag ens det här inlägget??? IDAG är dagen vi får nycklarna till vår lägenhet. Idag är dagen jag börjar äga min fina, fina lägenhet. Har seriöst längtat efter den här dagen sen jag var typ 14-15 år. Sen dess har jag missbrukat Hemnet och dagdrömt om att en dag äga min egna lägenhet, om att flytta hemifrån och skapa mitt egna hem. Och nu är det helt plötsligt dags. Tiden efter vi skrev på har inte varit superpirrig, mycket för att jag inte ens kunnat förstå att det är sant. Men senaste veckan.. Alltså har varit så taggad/nervös/pirrig HELA tiden haha. Det var verkligen svårt att somna igår men det gick till slut haha :) Nu ska vi i alla fall åka till mäklarens kontor och sen ska vi direkt till lägenheten för att börja spackla, måla osv!

Jag kommer vlogga så gott jag kan nu under tiden vi fixar med lägenheten. Tror inte jag kommer ha suuupermycket att göra med lägenheten nu i helgen då vi typ endast ska måla osv.. Montera möbler och flytta in grejer gör vi senare i veckan / nästa helg! :) Vi hörs lite senare! I AM SOOOO HAPPY <3 <3 <3

Gillar

Kommentarer

Marianne,
Grattis Andrea och lycka till med flyttningen!! 😊 xx http://mariannelle.com
mariannelle.com
Marja
,
Åååååh, så spännande 😃 Försök att vlogga så gott du kan, ingen press! Har själv flyttat några gånger i mitt liv och det blir lätt mycket att göra. Men är så glad för din och Antons skull och er lägenhet!
Kristin
,
Åååh vad kul!! Ska bli så roligt att följa. Måste bara säga att din blogg och yt kanal är en ny favorit, du verkar så härlig!! ? Lycka till med lägenheten!
CAMILLAESI,
så kul!! Lycka till med allt 😊 Kram<3 http://camillaesi.se
www.camillaesi.se
Janina,
Grattis! Verkligen! Så kul för dig och speciellt när du drömt om det här så länge. Kom ihåg att stanna upp och njuta av det! Ska bli roligt att se hur lägenheten ser ut!
www.dietiststudent.com
Matilda,
Alltså så himla kul Andrea, är verkligen så glad för din skull!! <3
nouw.com/matildardn
Malin
,
Så glad för din skull! Längtar tills jag själv har min alldeles egna lägenhet? Hade aldrig varit inne på hemnet innan jag såg det på din blogg, jag bara hmm måste kolla vad det är. Nu är jag BESATT!!
Elina
,
När du och Anton pratar om lägenheten, säger du typ "Min lägenhet", eller bara "min/mitt" allmänt kring lägenheten, eller säger du "Vår lägenhet", och säger "vår/vårt" om allt? Jag och min sambo har nämligen flyttat in i en bostadsrätt som han köpt "till oss", men han säger alltid "Min lägenhet", och "mitt mitt mitt" hela tiden, vilket det också är, men jag känner mig verkligen så i vägen då, haha. Det känns som han inte inkluderar Mig i bostaden utan att allt är på hans villkor typ i och med att han köpt den, vilket får mig att känna mig lite bortglömd/som en inneboende typ, haha... Gud, astöntigt, I know, men tänkte bara så inte Anton känner samma sak som jag gör 😉 Utan att bostaden ändå är ER trots att det är du som står på papprena, hehe 😃
Ida,
STORT GRATTIS ANDREA OCH ANTON! Så himla kul för er! Jag flyttade nyligen också hemifrån och blev helt kär i den där nyckelhållaren! Var är den ifrån? Någon som vet? 😃
nouw.com/ibu