Årets julklapp

Okategoriserade, Tips
Foto: Pelle Bergström Nu är det ungefär 2,5 veckor kvar till jul och det är förmodligen nu de allra flesta börjar köpa sina julklappar, själv är jag ju redan klar men jag är ju som jag är. Jag har ju hitills tipsat om julklappar till henne och till honom, men nu skulle jag vilja tipsa om en bästa julklappen jag tycker att man kan få och ge. En julklapp som på riktigt kan rädda liv. Det här tycker jag är en perfekt julklapp att ge till både barn och vuxna, alla vill väl hjälpa till?

Mathilda berättade förra året i podden att hon gav sånna här gåvobevis till sin familj och i min familj har vi också gjort det tidigare. För mig känns det som en självklarhet, jag tror helt ärligt att till exempel min mormor och morfar kommer bli tusen gånger gladare om julklappen de får är mässlingvaccin som kan hjälpa 70 personer. Eller om de kan ge 10 000 vattenreningstabletter än om de skulle få ett skal till deras iPad och två doftljus. Jag tycker att det här är ett sånt underbart initiativ av UNICEF och jag vill verkligen rekommendera er om att både önska er dessa gåvobevis samt ge bort. Det som är så bra är att det finns gåvor i olika prisklasser, så alla kan hjälpa till så gott man kan. Nötkräm för undernäring för endast 99 kr eller om man vill slå på stort, ett barnmorskepaket som underlättar att göra säkra förlossningar.
Jag fick höra att robotdammsugaren var årets julklapp, jag kan omöjligen hålla med. Det här är årets julklapp, enligt mig. Klicka HÄR för att komma till gåvoshoppen!

Gillar

Kommentarer