Årsresumé del 2

Allmänt, Okategoriserade

Juli var som ni många säkert minns en helt underbar månad då efter ett kallt Juni så bjöds det på hela 30 grader i många delar av landet. Det var verkligen helt sjukt varmt vilket resulterade i många dagar utomhus. Jag sommarjobbade dock stora delar av Juli men som tur var så var det bara halvdagar så på eftermiddagarna hittade jag på saker. Förutom att hänga med kompisar så spelade jag in tre reklamfilmer med Aussie Hair vilket var stört kul. I slutet av Juli så åkte jag och familjen till Marbella i Spanien där vi hyrd en lägenhet, tänk att gå klädd sådär igen...

Augusti bjöd på ännu en resa efter att jag kom hem från Marbella, nämligen till Mallorca som också ligger i Spanien. Dit åkte jag tillsammans med Anton, Stella och Filip. Även om vi blev sjuka och hade lite otur med vädret så hade vi verkligen sjukt kul och den resan kommer jag sent glömma. Vill såååå gärna åka tillbaka dit, älskar verkligen Mallis. Förutom det så blev jag en av finalisterna i Blogawards i kategorin "Årets livsstilsblogg" vilket verkligen kändes OVERKLIGT, var sååå glad. Jag och Mathilda började även planera Pink Pod Party och åt god lunch i ett fortfarande varmt Stockholm.

September var en rätt händelserik månad. Månaden kickstartade men en underbar kräftskiva med Devote och alla devoteare, love them. Förutom att valet skedde som påverkade oss alla så färgade jag håret efter en allt för lång sommar ifrån min bästa frisör Elin. Mitt hår hade verkligen tagit stryk efter en månad utomlands och behövde en rejäl uppfräshning och wow vad nöjd jag blev. Hon är grym!! Hösten var här men det var fortfarande varmt och jag gick klädd i snygga outfits med sneakers och skinnjacka och var allmänt glad. Sen var det också dags för Blogawards, jag hade superkul även om jag inte kammade hem titel som årets livsstilsbloggare, nästa gång kanske! Jag åkte också till Erikslunds shoppingcenter i Västerås för att snacka höstmode och träffa läsare! Efter trippen till Erikslund hade jag, Bianca och Tove en bloppis tillsammans i Stockholm.

Oktober bjöd på massor med härliga frukostar, luncher och middagar med mina nära och kära. Jag och Mathilda planerade ännu mer inför Pink Pod Party och det gjorde att jag var rätt stressad just denna månad, kommer ihåg att jag började tycka det var jobbigt med skolan men såg fram emot höstlovet väldigt mycket. Jag fotade en ny header och fräshade upp bloggen rätt mycket också. Tog flera höstiga outfitbilder och såg även Meningen med livet av/med Alex och Sigge vilket var SJUKT bra och roligt, vill verkligen se showen igen.

November måste bli nämnd som min matmånad haha.. Åt och åt och åt och åt.. Brunchade både hemma, med släkten, med Daniela på Riche ett par gånger och med Devotegänget på Mocco. I början av månaden var jag och Anton på 18årsfest/halloweenfest och jag och Mathilda släppte platserna till Pink Pod Party med en snygg liten inbjudan haha :)

December är sist men inte minst. I början av månaden så satte julfixandet igång för full rulle med lussebak och pepparkakspbak, även snön hann titta fram en stund innan jul, även om den försvann ett tag men nu är det ju tillbaka igen här i Stockholm. 9e December så var det äntligen dags för Pink Pod Party och jag kan fan inte bärga mig efter att göra något liknande igen, vill bara träffa ännu flera av er, ni är så fina och snälla allihopa.

År 2014 har varit ett rätt jobbigt år men fyfan vad kul jag har haft också. Det har hänt så mycket roliga saker och jag har varit med om så roliga händelser så som resor osv. Jag har ätit sååå gott under det här året och jag har köpt mig massor med fina saker som jag verkligen har använt väldigt mycket. Det har verkligen varit ett bra år för mig förutom att jag var så otroligt stressad under första halvan av året men det hade ju mest med skolan att göra. Skolan har gått bra men det har varit riktigt jobbigt ändå om jag ska vara ärlig. Men såhär i slutet av 2014 så är jag verkligen så jävla glad och stolt över mig själv, stolt över att jag tog mig igenom saker som jag tyckte var sjukt jobbiga med skolan och ändå lyckats prestera bättre än vad jag ens vågade tro på själv. Det här året har jag som jag lovade mig bara fokuserat på människor som faktiskt bryr sig om mig lika mycket som de bryr sig om mig. Hoppas ni har haft ett bra år, kan ni inte berätta något ert 2014? En nedgång eller uppgång, spelar ingen roll. Någonting!

Del ett hittar ni HÄÄÄR

Gillar

Kommentarer