Avsnitt 121

Allmänt, Podcasts

Äntligen är vi tillbaka på riktigt, äntligen är tisdagar poddtisdag igen. Håller ni inte med? Den här veckan har vi inget tydligt ämne på podden utan pratar om lite allt möjligt. Vi pratar om att svenska, leriga festivaler inte lockar oss. Inte heller studentlivet som vi jämför med High School Musical. Och är det okej att säga till folk när de luktar svett? Sen berättar även Mathilda om hennes nya liv som vegetarian. Kom ihåg att ta det vi säger med en nypa salt haha :) Lyssna gör ni i appen Podcaster eller i appen Acast (funkar till alla smartphones). Eller så kan ni bara lyssna här i inlägget! :)

Gillar

Kommentarer

Felicia
,
Bästa avsnitt på länge!! Ni är bäst
Martina
,
Eran bild av festivaler är typ exakt samma som det var på riktigt när jag var på en. Lerigt, man hade samma kläder, full hela tiden osv. Var skitkul då, när jag var 18. Nu skulle jag nog aldrig palla. Haha, är 28 nu så jag är väl ändå för gammal :p
sara
,
så himla bra avsnitt haha!! tycker nog nästan att det är roligare när ni pratar om allt möjligt! Fast sluta självklart inte med vanliga ämnena heller <3
Amanda
,
Tycker det är bra med bestämda ämnen o sen såna här avsnitt lite då och då! Detta avsnitt va bra eftersom ni ändå har tydliga grejer ni pratar om, om man inte har det tycker ja såna avsnitt kan bli lite tråkiga, men aldrig era. Skrattade högt hela podden!
Jonna
,
Bra avsnitt förutom mathildas parallell mellan förintelsen och köttindustrin. Tycker det är en fruktansvärt låg linje att dra.