Back in Stockholm

Allmänt

Två bilder tagna för någon minut sedan!

God förmiddag på er hörni! Idag är det tisdag och det är min andra dag tillbaka i Stockholm efter våra tio dagar i Tylösand. Det känns faktiskt riktigt skönt att vara tillbaka och varje gång jag varit borta från lägenheten så påminns jag om hur otroligt bra jag trivs här. Mitt älskade hem. Blir liksom alltid så stolt när jag kommer hit efter en semester. Tänk att jag köpt denna lägenhet själv och redan har bott här i tre år, helt sjukt vad tiden bara flyger förbi. Igår så packade jag upp våra grejer, tvättade, åkte in till stan för att fixa naglarna för att sen förstå att jag tagit fel på dagen och sen tränade jag med Bianca. Jag var på Friskis i Lindhagen för första gången och måste säga att jag är riktigt positivt överraskad! Om ni skyndar er så kan ni se ett klipp därifrån på min instagramstory innan det försvinner.

Planen för dagen är egentligen lite samma som igår. Fortsätta med uppackningen av Tylösand-packningen för att sen börja packa till Way Out West och Amsterdam. På torsdag så åker jag och Gustav till Göteborg och Way Out West då Maria Nila som jag är ambassadör för är en av sponsorerna till festivalen och har ett styling-tält på området. Ska några av er till wow? Hoppas vi ses där i sånna fall! Vi åker hem på lördag då vi på söndag åker till Amsterdam för att spendera fem dagar där. Jag ser väldigt mycket fram emot båda resmålen men måste också erkänna att jag börjar längta efter att komma tillbaka till vardagsrutinerna nu med jobb osv. Det som dock är rätt bra med somrarna för mig är att mina breaks gör mig riktigt taggad och kreativ inför hösten.

Har sett att det gott lite diskussioner kring när sommaren egentligen är över och enligt mig är det ju individuellt, det är väl tyyyp när man börjar jobba igen/plugga igen efter semestern? Så för mig och Gustav är sommaren över 16e Augusti när vi kommer tillbaka till Stockholm efter Amsterdam. Nu ska jag i alla fall försöka sammanfatta de senaste dagarna i Tylösand och vika tvätt. Kraaam <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229