BADRUMSDRÖMMAR

Allmänt, Inredning, Wanted

Kommer ni ihåg detta inlägg där jag bad er om råd angående om jag borde renovera vårt badrum eller inte? Jag trooor jag har bestämt mig för att spara pengar till en renovering. Jag resonerar som så att i Stockholms bostadsmarknad får man ofta tillbaka pengarna, om inte mer. Inte bara är det nice att ha ett fräscht badrum men också att ga golvbrunn! När mitt hus stambyttes för 12 år sedan så valde man (hur nu det är möjligt) att inte bygga golvbrunnar utan låta rören gå in i väggen på något vis från badkaret.. Jag har dock varit lite osäker på om detta är något som går att åtgärda.. Men träffade en supertrevlig granne igår i trappen och han berättade att både han och en annan i huset har slagit ut sina badrum helt och hållet och byggt golvbrunn så det är möjligt! YEY! Nu börjar dock den långa väntan, jag har inga 150 000 (vad jag räknar med att det kommer kosta på ett ungefär) att lägga på ett badrum i dagsläget så nu börjar jag spara. Har en del undansparat redan men det här kommer ju ta tid.

Det som dock är positivt med att det kommer ta ett bra tag att spara ihop dom här pengarna är att jag och Anton får ordentligt med tid till att börja tänka på vad det är vi gillar, vad vi vill ha. Marmor i all är, det är superfint och om jag fick välja fritt skulle jag vilja ha det men.. Det är SÅ dyrt att kakla ett badrum i marmor haha.. :( Jag tycker verkligen mycket om stilen på bilderna ovan, lite industriellt liksom! Tycker badrummet längst ner till vänster var riktigt snyggt med de svarta hexagonformade golvplattorna. Något som gjorde mig lite småchockad (satte typ salivet i halsen) var när jag upptäckte vad det kostar med duschblandare/duschmunstycke/takdusch om man vill ha det i svart/koppar/mässing. Herregud alltså.. Det är i alla fall väldigt roligt att spara pengar till något som detta, för wow vad bra det kommer bli i slutändan!

Gillar

Kommentarer

tjej,
Denna stilen på kakel och badrum är jättesnygg! Tips är att söka runt på "Subway tiles" som detta kallas, då hittar du massa inspiration
HEj@gmail.com
Josefin
,
Nu säger jag bara vad jag tycker personligen men alltså, marmor är skitsnyggt! ..Men tror du gör rätt i att inte köra på det i kakel och inte bara på grund av kostnaden utan även för att det känns lite som det är en trend man kan tröttna på. Det blir lite för mycket.. Jag har börjat tycka nu att det gått lite för långt. Bättre då att satsa på detaljer i marmor om man gillar det 😃 Gillar dina inspobilder och tycker du gör rätt i att satsa på badrummet, du lär tjäna in dom pengarna sedan igen.. Kommer bli grymt!
Tilda
,
Hej Andrea! Håller med dig och MARMOR ÄR SKITSNYGGT!! Men har under en sommar arbetat på en städfirma. Och av erfarenhet så är det absolut inte praktiskt att ha marmor eller annan natursten i badrum (iaf inte i dusch) då dessa är mycket känsliga för att utsättas för syror. Kalkmedel och andra rengöringsmedel kan alltså orsaka fläckar och liknande. Ett tips bara då detta nog inte är något man tänker på, det hade iaf inte jag gjort ? Hoppas ni kommer överrens och hittar något som ni båda tycker om! ?
Amanda
,
I din bucketlist skrev du att du ska börja placera dina sparpengar i fonder. Kan du inte göra ett inlägg där du går in lite mer på hur du tänker angående det? Har nämligen själv börjat sätta mig in i fonder och har för avsikt att börja fondspara. Hade varit superkul att läsa om dina tankar kring detta 😃 Kram!!
Charlotte
,
ÄLSKAR marmor..det är så stilrent, och många gillar det!
Tyra
,
Vi har små, typ 1 kvadratdm stora marmorplattor över hela badrummet och det är verkligen snyggt och fräscht och eftersom det är mindre bitar blir det även billigare