Bakat bröd!

Allmänt, Recept, Tips

Här om veckan fick jag hem en stor påse full med produkter från Risenta i ett pressutskick, och i förrigår så passade jag på att testa att baka bröd med hjälp av deras mix. Jag fick hem smakerna bananbröd, nypon och fröbröd. Fröbröd lät enligt mig godast, jag älskar mörkt bröd med massor av frön i så det kändes som ett självklart val.

Till mixen behövdes rapsolja, hunoung, salt och vatten!
Jag la i allt i pappas Kitchen Aid. Mathilda har ju pratat så mycket om den här och helt ärligt så har jag aldrig ens testat den förens nu haha. Men fy satan vad smidigt och bra, är redan fast. Han fick den i 50årspresent!
Tydligen så hade vi ingen brödform hemma så fick ta denna som vanligtvis används till sockerkaka. Och det funkade faktiskt väldigt bra, dock blir ju skivorna väldigt små men om ni inte har brödform hemma heller kan ni göra som jag! :)
Efter en timme och tio minuter så var brödet klart. Jag har aldrig bakat bröd förut förutom när jag var liten tillsammans med mamma. Detta är väl en mjukstart haha. Men måste faktiskt tipsa er om att testa detta om ni som jag är lite nybörjare och inte riktigt har tålamodet att stå och baka bröd i flera timmar. Det var sååå gott med smör och ost! :D Om ni vill läsa mer om mat, bakning, restauranger osv kan ni klicka er in på min kategori som heter "Recept" här i bloggen! :)

Gillar

Kommentarer

Sandra
,
Men det medföljer ju en "brödform" i varje paket ?
Johanna
,
Hej!! Vilken färg har du på dina skor, block heel från Nelly.com? 😊)
Clara Svensson,
Kolla gärna in min blogg, jag bloggar om fitness och hälsa, om du vill nå resultat borde du kolla in min blogg, jag är en av få som faktiskt är utbildade som skriver❤️❤️❤️Kram kram http://nouw.com/barafitness
Nouw.se/barafitness
Sandra
,
Yes, den lilla kartongen i är formen man ska baka i ? Testa med nästa bröd.