Baktips

Allmänt, Recept, Tips

Alltså ni vet my best friend Mathew? Om ni på ni på något höger har missat att Mathilda har en egen blogg så har ni missat mycket. Jag måste bara tipsa er om hennes blogg för hon har en blogg som inte liknar någon annans i vår ålder. Hon skriver om middagstips varje vecka som passar folk som flyttat hemifrån (eller om man vill överraska familjen), motiveringstips till skolan (she knows the best, hon hade RÄTT bra betyg) och mycket mer! Men det jag egentligen ville säga med det här inlägget är att ni bara MÅSTE kolla in hennes inlägg om påskbakning. Vet att påsken redan är igång men alltså det är seriöst det sötaste jag sett.

Blåbärspannacotta - Klicka HÄR för att komma till Mathildas recept! När jag först läste att det var panacotta så var jag inte superintresserad då jag oftast inte tycker om det men sen läste jag receptet och såg att det var citron i, vilket jag ÄLSKAR i bakverk.
Chokladpavlovas - Klicka HÄR för att komma till Mathildas recept. Äh kände mest att jag inte ens behövde läsa själva receptet för dessa ser bara så sjuuukt goda ut!! OMG!
Morotstårta - Klicka HÄR för att komma till Mathildas recept.

Hur duktig är inte min vän? Blir så stolt! Själv kan man inte ens göra fina muffins utan topping och hon gör egna morötter?? HOW??? Jag älskar verkligen morotskaka, har dock aldrig ätit en med "morötter" ovanpå haha..

Chokladfyllda jordgubbscupcakes - Klicka HÄR för att komma till Mathildas recept. Detta är seriöst det gulligaste jag sett. Små kaninrumpor upp i vädret, vill typ inte ens äta bara kolla haha!

Gillar

Kommentarer

Liza Kayoung,
Hur mycket kostade dina Kylie Lip Kit och fick du betala tull?
nouw.com/lizakayoung
Hanna,
Åh så underbara bakverk!
hannalinneas.devote.se
ISA,
tårtan var för söt!! små morötter <3
isabyl.devote.se
Linnéa
,
Hahah älskar tårtan!! Mathilda är såååå duktig?
Linn,
Ser underbart goda ut,bra tips!
nouw.com/sarahlinnsliv/