Banksnack

Allmänt

Hej på er! Hoppas att allt är bra med er, med mig är det sådär. Jag har hela hösten och vintern skrytit om hur frisk jag lyckats hålla mig men igår fick jag mig en käftsmäll i form av en förkylning. Ont i halsen, täppt i näsan, huvudvärk och fryser mest hela tiden. Jag hoppas verkligen att det är kortvarigt och att det inte blir värre, vill inte behöva ställa in saker den här veckan. Natten var verkligen fruktansvärd. Jag vaknade runt 04 av en fruktansvärd värk i magen som jag snabbt förstod var mensvärk. Lyckades somna om till 05 men efter det kunde jag inte somna igen för att jag hade så ont. FÖRSTÅR inte hur man kan få så ont trots både alvedon & ipren?

Började morgonen med en riktigt varm dusch innan jag gjorde mig i ordning för att åka till banken. Jag hade möte med min bankkvinna om allt från bolån till bolag. Jag ville binda dom räntorna som hunnit bli rörliga samt lära mig lite mer om långsiktigt sparande. I dagsläget sparar ju jag bara i vanliga konton men vill förflytta långsiktigt sparande till fonder/aktieinvesteringar. Varje år brukar ju jag skriva ett inlägg med min ekonomiska plan för året och nu känner jag mig i alla fall lite klokare och mer införstående kring hur jag vill göra :)

Just nu sitter jag på Joe & The Juice och beställde in den första juicen jag såg som innehöll ingefära. Är desperat efter att hålla mig frisk haha :( Inte bara för att det är jobbigt, också för att jag verkligen sett fram emot att testa det nya SATS-gymmet som öppnat där jag bor. Det finns ju kvar även nästa vecka men har längtat hela semestern efter att testa det.. Tur att ens problem är egentligen helt oviktiga och små om man jämför med annat. Snart ska jag träffa Bianca och vi ska äta köttbullar, hur fantastisk kan en torsdag bli egentligen?

Gillar

Kommentarer

Karen
,
Hei Andrea! Så din snapchat om en norsk mann som kom inn i banken og at du ble så glad av å høre han snakke, jeg er selv norsk og jeg ELSKER å høre på svensker!! Jeg synes svensk er det vakreste språket i verden? Elsker bloggen og youtube-kanalen din, kjære vakre Andrea! Du virker som en så herlig og fantastisk person!! Stå på videre, you go girl!?? ❤️ Klem fra Norge
Johanna,
Hej Andrea! Vila och drick te med färsk ingefära och färskpressad citron och honung om du vill ha det också. Gör susen!
nouw.com/johannawestman
Frida
,
Måste tipsa om Naproxen för mensvärken!!
Jessica,
Älskar ditt inlägg om ekonomiska planen! Ser fram emot den! Kram <3
www.nouw.com/jessica