BÄSTA DAGEN

Allmänt

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM FÖR ANDREA HEDENSTEDT X NA-KD

Såhär glad kan man vara när man ska släppa sin andra klädkollektion. Det var verkligen SJUKT så lycklig som jag var igår. När jag kom hem sen på kvällen var jag sååå trött efter att ha varit så glad haha.. Igår var det ju i alla fall lanseringsdagen för Andrea Hedenstedt X NA-KD drop 2!

Först bjöd jag in till en lunch på Sally Voltaire och Systrar på plan 2 inne på Åhlens City. Jag har bara fikat där tidigare så det var kul att få testa deras lunchutbud. Ännu roligare var sällskapet, vi snackade högt och lågt. Om allt från skidkläder till vilka våra svenska frikort är haha..

Biancas rätt såg verkligen sååå god ut! Jag älskar ju grillade grönsaker.
Alla fick beställa det som själva ville ha från menyn, efter en del beslutsångest jag tog linssoppan och jag blev väldigt nöjd med mitt val. Nu vet inte jag om dom har veckomeny men kan verkligen rekommendera den om någon av er har vägarna förbi!

Mathilda var klädd i min kollektion, hur fin?? ÄLSKAR verkligen den här blusen och den gjorde sig så fin på henne. Ni hittar den HÄR för 249 kr och den finns även i rosa <3
Efter lunchen tog jag med mig mina gäster ner till plan 1 (dam-planet) och KOLLA vad fint! NA-KD har ju en egen avdelning på Åhléns och där kan man nu köpa min kollektion. Det gällde alltså inte bara igår utan kollektionen hänger kvar där så om ni vill kolla på plaggen i verkligheten så är det bara att ta er till Åhléns City. Det kan ju vara skönt att testa plaggen, känna efter mellan olika storlekar osv.
Stolt tjej! Toppen hittar ni HÄR och byxorna HÄR. Fick så mycket komplimanger för setet igår vilket gjorde mig glad <3 Jag bär som sagt 38 i alla plagg! Gårdagen var så fantastisk på många sätt. Det var så sjukt kul att många av er kom förbi för att säga hej och köpa något ur kollektionen. Varje gång jag träffar er slås jag av hur fina personer ni är, blir så stolt över att ha er som följare. Må låta konstigt men ni förstår nog hur jag menar. Lanseringen känns i alla fall väldigt lyckad och det verkar som att ni tycker om kollektionen. Ni hittar alla plagg HÄR! Och glöm inte att kika förbi på Åhléns!!!

Gillar

Kommentarer

Ida
,
Så himala fin kollektion verkligen! Riktigt bra jobbar!! <33 bara en fråga, du nämnde i din live på Instagram att vissa plagg inte kommit in i hela kvantiteten, vet du vilka plagg det gäller? Var så himla sugen på den röda bikinin men hann bara beställa överdelen för underdelen var slut :// vet du om den kommer in igen? Känns som att den tog slut väldigt snabbt! Men tack återigen, du är grym!
Linda Olsson,
Du ska verkligen vara stolt!! Både du & din nya kollektion är sååå snyggg!!!
nouw.com/lindaolssonn
Filippa
,
Kommer dina bikinis komma in igen?:/
Hillevi,
Skulle du kunna göra ett inlägg som tipsar om snygga klackskor till exempelvis studenten? P.S Såå fin kollektion, verkligen!!
nouw.com/hillevilofgren
Serena
,
Var förbi när du och Mathilda stod där men blev typ i chock när jag såg er IRL!! Har följt er båda sen innan ni startade podden och att se er i verkligheten blev sååå konstigt för ni är sånna förebilder för mig för hur ni är som personer och vad ni står för! Hade jag inte varit i chock hade jag kommit fram till er men vågade verkligen inte! Älskar er och sluta aldrig med det ni gör!!<3
Julia
,
Hej finaste du! Jag var inne och kolla på dina kollektioner på NAKD's hemsida och kom på en liten fundering. Bland annat på bilden till din bh "Star print bra" så har dem redigerat bort modellens bröstvårtor. Vet du varför de väljer att göra detta? Vad tycker du kring det? Blev bara nyfiken när detta inte känns som något som vanligtvis skulle associeras till dig. Ha det bäst, kram!
Julia
,
Hej finaste du! Var inne och kollade på dina kollektioner för NAKD på deras hemsida när jag stötte på bilden till "Star Print Bra". På bilden märkte jag att de hade redigerat bort modellens br*stv*rtor (vet inte hur jag ska skriva för att kommentaren inte ska tas bort haha. Vet du varför dem gör detta, och vad är din åsikt gällande det? Blev nyfiken då det ändå blir associerat till dig. Ha det bäst, kram!
JOHANNA,
Så snygga kläder! Du är grym! 😊
nouw.com/johannashouse
Hanna
,
Finns klädeskollektionen i alla Åhléns city eller bara den i Stockholm? Bor nämligen i Malmö men inte alls kopplat att de kanske finns här också? Annars suuuuper fin kollektion? bästa du!
Andrea Hedenstedt
,