Beige heels

Allmänt, New in

Jag är såååå käääär!! I ett par skor haha.. Och i Anton :) Nej men jag strosade runt på stan igår efter fotografering med Lisa och jag hittade dessa godingar inne på Scorett. Jag har ju letat efter nya beiga klackskor och dessa var perfekta. De är liiite svåra att gå i för mig som är ovan men får ge det några gånger haha. Så snyggt ju! Om ni vill hitta liknande så har jag länkat tre stycken nedan. (Adlinks)

1an // 2an // 3an

Gillar

Kommentarer

Erika
,
Hej! Älskar din blogg och din youtubekanal. Följer de ständigt samt dina sociala medier. Jag undrar om du har några tips på vad man kan ge sin bästa vän i 18-årspresent? Vill komma på nått roligt eftersom det inte är varje dag man fyller 18, alltså inte köpa en tröja eller något sånt utan nått annat har du några förslag?
Siri,
Åh Gud vad perfekta!! Hur mycket kostade dem?
nouw.com/sirieinarsson
Nouw.se/andreatherese,
Sanna,
Där är dem! http://m.scorett.se/dam/1052650/tiamo-sandaletter-mockaimitation-beige / fashionjoint.se 😊
477228
Anna
,
Nu frågade du ju egentligen Andrea men jag kan inte låta bli att svara också haha ber om ursäkt! Jag har gett mina vänner ett album med bilder från när vi var 7 år tills vi blev 18, glas från Carolina Gynning så personen kan börja samla om den vill det, berlock till Thomas Sabo armband. Om du vet nåt som din kompis velat ha länge så är det ju garanterat att hon kommer bli glad att få det/pengar eller presentkort till det eller om ni inte träffas så ofta så kan det ju vara mysigt att ge ett "presentkort" på att ni ska gå ut och äta, ta några drinkar och festa vidare eller gå på bio eller nåt sånt 😊 Sånt har vi i mitt tjej-gäng alltid gjort iallafall, fast nu är jag 23 så det var ett tag sen haha men tänker att de grejerna inte har så mycket med hur mycket man fyller att göra
Hannah
,
Hej! Vill du tipsa om balklänningar, och sidor man kan hitta de? Jag ska gå med min kille på hans bal då han tar studenten i år. Då det inte är "min" bal vill jag ha en klänning under tusenlappen. Så det vore kul att få lite budgettips!
Tilda
,
Kan inte du tipsa om skor med lite lägre klack som passar till studenten? Vill verkligen ha klackar men är redan 1.78 utan klackar å vill inte va ett eifeltorn haha... Älskar din blogg!!
Linn,
Så fina klackar att ha nu i vår!
nouw.com/sarahlinnsliv/
Amanda
,
Hej Andrea! Undrar hur lång du är iom klackhöjd osv. (:
Tilda Nordgren,
Hej fina Andrea! Vad använder du för kamera? Tycker du har så sjukt fina bilder! <3
www.nouw.com/tildanordgren