Beige Heels

Allmänt

Innehåller Adlinks

Blir man inte glad av dessa bilder? Dom är så fina haha.. Egentligen är ju inte jag en "klackskor-tjej" utan jag älskar ju mina sneakers mer än allt haha. MEN, jag älskar klackskor också även om jag bär det väldigt sällan. Jag liksom älskar att ha min lilla samling (okej jag kanske bör söka hjälp?) stående så när det kommer tillfällen där klackskor passar så har jag lite att välja i mellan helt enkelt. Jag har ganska många som jag aldrig använt utanför mitt sovrum så det säger ju ganska mycket om mitt köpbeteende tyvärr.. Jag älskar att klä upp mig men jag älskar också att inte ha ont i fötterna och dansa till Drake i mina adidas superstars haha.. I alla fall, många av er ber mig rätt ofta att visa min "skokollektion" så tänkte att jag kunde börja med mina beige/bruna klackskor. Alla är även med snörning märkte jag nu haha.. Ni får gärna kommentera om ni vill se någon annan del av min skokollektion så jag vet vad det är ni vill se! :)

Dessa hittar ni HÄR. Dom är liksom sandbeiga vilket jag tycker är svinsnyggt. Gillar att de är lite "stöd" kring vristerna.
Dom är står som rosa på hemsidan men skulle nog mer kalla dom beiga, eller rosabeiga kanske haha! På hemsidan så ser man att dom snört dom rätt högt upp på benet, så kan man göra men jag gör det liksom tightare och lägre ner på benet. HÄR hittar ni dom.
Dessa är såå bekväma då de är lite lägre och har bred klack. Perfekta om man vill dansa och inte är så van vid klackskor eller om man ska ha klackskor under en längre period och inte vill få jätteont i fötterna. Jag fick dock skavsår på övre sidan av stortårna av dessa.. Dock har jag rätt tjocka stortår hahaha.. Får ha plåster från början nästa gång! Ni hittar dom HÄR.
Dessa är nog mina favoriter. Dom är lite mer lilabeiga än vad de ser ut att vara på bilden. Hade ju tänkt att ha dessa på Finest men fick ju problem med hälsenan så det gick ju tyvärr inte.. HÄR hittar ni dom.

Gillar

Kommentarer

Elin
,
Hej Andrea! I sommar ska jag på en 50års-fest med temat 'färgglatt'. Precis som du gillar jag mer jordnära toner men känner att jag ska passa på att gå all in. Skulle inte du kunna tipsa lite fina färgglada festkläder?
Siri,
Ääälskar allihopa!
nouw.com/sirieinarsson
Louise Worm Due
,
dina sneakers skulle vara roliga att se också i antingen video eller ett inlägg 😊 kram
Linn,
Så fina skor! 😃
nouw.com/sarahlinnsliv/
Emma
,
Andrea, när du söker på lägenhet på hemnet, vad söker du på då? Finns de något snabbt val så man bara får upp södra stockholm? Jag har själv inte hittat något bra sök ord, förutom att man tar stockholm kommun och får upp hela stockholm. Kanske inte finns.. 😊
matilda ?,
Men gud vilka snygga klackar!! Dog lite för dem rosabeiga som man snörar upp på benen, love them!!
nouw.com/matildardn
Tova
,
Dina slip-ons skulle vara jätteroligt att se!
Sofie,
Filippa
,
kan du snälla göra ett inlägg med svarta sneakers som går att använda i skolan och inte är jätte dyra? som man liksom kan slita på.. :// 😊)
Sofie,
Har också klackarna från DinSko och fick också sånna sjuka skavsår på stortån när jag använde de första gången 😟 Så tror inte bara du har stora stortår utan de är nog sömmen som skaver. De är så sjukt snygga så hoppas det blir bättre med plåster! kram
www.sofienorman.se