Beige wanties - 20% rabatt

Allmänt, Tips, Wanted

Inlägget är i samarbete med NA-KD.com & innehåller Adlinks

Som ni såg på Snapchat igår och även bloggen så har ju jag en rabattkod till er i samarbete med NA-KD.com. Om ni anger "ANDREA20" i kassan så får ni 20% rabatt på hela deras sortiment. Jag älskar ju NA-KD och deras sortiment och det tror jag också ni kommer göra om ni tar er en titt. Här nedanför har jag samlat några favoriter i skalan beiget. Om ni vill köpa något i en annan färgskala kan ni ju klicka er in på www.na-kd.com , glöm inte rabattkoden bara! Den gäller till och med klockan 16:00!

1an // 2an // 3an Jag och Alice har ju den här beiga bomberjackan som jag fullkomligt älskar. Den beiga kjolen skulle jag matcha med en vit blus eller svart crop top. Kappan från Filippa K (nr 3) har jag velat ha sen förra vintern. Kanske unnar mig själv den i år!

4an // 5an // 6an // 7an Som ni vet så är ju beiga klackar min nya dille, så jag beställde hem nummer 6 som är i samma modell som mina svarta jag skrivit om en del här i bloggen på sistone. De är sååå lätta att gå i, kommer blir perfekt till Kreta! Älskar verkligen längden på klänning nr 5, så behaglig längd att dansa i och slippa oroa sig över att visa rumpestumpen :)

8an // 9an // 10an Tröjor med bara axlar har verkligen varit så hett nu i sommar, själv har jag inte införskaffat mig någon en men den här var verkligen riktigt snygg. Baddräkten är ju på riktigt baddräkts-goals haha. Så snygg!

Alltså: "ANDREA20" i kassan ger er 20% rabatt på ett helt köp på www.na-kd.com <3

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
Vad använder du för redigeringsprogram när du skär ut bilderna? Älskar din blogg!