BERLIN MED SEBASTIAN PROFESSIONAL

Allmänt, Resor, Skönhet

Som ni kommer ihåg var jag i Berlin för cirka två veckor sedan och jag åkte dit tillsammans med hårmärket Sebastian Professional för att delta på en helg fullspäckad av coola events, workshops med mera. Nu kan jag äntligen visa er lite bilder och berätta mer om vad vi gjorde där. Längst ner i inlägger hittar ni även en vlogg från Berlin, kraaam <3

Snapshots från deras coola hår-show istället för fashion show. Det var riktigt mäktigt! Uppe på scenen så kom även några frisörer och började styla några modellers h��r på plats, live liksom. Dom använde sig av knivar istället för saxar, riktigt imponerande. De olika lookerna dom skapade var inspirerade av olika naturelement.

Innan showen fick vi träffa Michael och Shay som är art directors på Sebastian Professional, det var så inspirerande att få höra deras tips för framgång och hur dom tänker när dom utvecklar en ny produkt.
Och här ser ni mina tre favoritprodukter från märket, "Texture Maker" (som är en spray man har i blött hår innan föning för att kunna styla håret bättre), deras torrshampo "Drynamic" som också ger grym volym och min absoluta favorit: deras "Dark Oil". Ni FÖRSTÅR inte hur underbart den doftar alltså, det är sjukt haha.

Ni hittar dom och alla andra produkter HÄR, använd koden "sebastiananhe" så får ni 2 produkter för 399 kr (gäller till den sista februari 2017)

Och här är vloggen där ni får följa med mig under Berlin-vistelsen!

Gillar

Kommentarer

Matilda
,
Måste bara fråga dig vilken locktång du använder?? Superfina lockar verkligen! Tar studenten till sommaren och skulle verkligen behöva en ny bra hehe 😊 Kram <3
Lisa
,
Är de inte 28 dagar På februari? ? Älskar din blogg btw ?
Isabel Håkansson,
Åh va kul!! Du är såå snygg 😃
isabelhakansson.se
Lisa
,
Gillar hur du skriver 30e februari haha
Jessica
,
30 februari..? ?
Linn
,
30onde februari existerar ju inte ens, haha 😃
Matilda
,
Vad använder du för locktång i videon? 😊