Besök hos Other Stories

Allmänt, Min dag/helg i bilder

Imorse var jag bjuden till en frukost hos Other Stories tillsammans med det affiliate-nätverk jag jobbar med. Ni vet när det står att inlägget innehåller reklamlänkar? Det företaget (APPRL) och Other Stories hade alltså bjudit in några bloggare för att få höra om lite nyheter både hos APPRL och Other Stories. Det var så himla intressant att få höra om hur företaget vuxit fram och om hur dom jobbar. Ni visste väl att dom är från Sverige och en del av H&M-gruppen?

Sen fick vi kolla hur det såg ut inne i deras studio, vart dom gjorde printsen till deras påsar och mycket annat. Dom gör tydligen (typ) ALLT inhouse vilket jag tycker är coolt. Jag blev lite kär i de rosa klackskorna.. Släpps tydligen inom några veckor!

Fatta vad inspirerande att jobba i sån här cool miljö? Jag själv är faktiskt på jakt efter ett kontor då det känns som att det skulle vara bra för mig. Att få komma bort, och som jag nämnde i det tidigare inlägget; få rutiner.

Nu sitter jag i alla fall hemma igen och funderar lite kring vad jag ska laga för mat ikväll. Är verkligen inne i en period då jag inte tycker det är roligt alls att planera, handla och laga mat. I våras var jag inne i en så bra period kring maten men efter en sommar utan rutiner så har jag lite svårt att komma in i det där, just nu känns det bara som ett jobbigt måste snarare än en njutning.. Ska sätta mig och surfa runt lite på matbloggar.

Vart brukar ni leta recept? Matbloggar? Tidningar? Andra hemsidor? Tipsa gärna! <3

Gillar

Kommentarer

sara,
jag, som vill laga mer vegetariskt, hänger väldigt ofta inne på matbloggen Jävligt gott. Kika in där vettja! http://www.javligtgott.se/
devote.se/sara
lollo
,
Jag tycker att både ICA och Arla har mycket bra (och även enkla) recept för vardagskvällar. Så kan man välja i olika kategorier med 😊 kram
Ammie
,
Gå med i "vad lagar du för veganmat idag?" på Facebook! Man får så mycket inspiration till vegetarisk mat, tro mig <3
Elin,
Om man får vara sån så måste jag faktiskt tipsa om min egen matblogg hehe: www.nouw.com/sweatli. Bjussar på allt från frukost- och middagsrecept till nyttigt snacks och chokladiga efterrätter! Tycker är du är en sjukt härlig person som sticker ut från många andra av dagens bloggerskor, love it!
www.nouw.com/sweatli