Bikini - goals

Allmänt, New in

Alltså HUR fina är inte mina nya bikinisar jag köpte för några dagar sedan? Alltså är så kär haha. Hittade märkets Instagram och föll pladask för deras fina bikinis så köpte två stycken. Hade egentligen velat köpa fler redan från början man kände att jag ville veta hur storlekarna och kvalitén var innan jag köpte fler. Annanasbikinin sitter superbra på mig, har storlek M och brukar ha 38 i bikinis från H&M. Det enda negativa med den är att den vita sidan egentligen ska vara innåt så "kuddarna" i överdelen är liksom kupade åt andra hållet naturligt, funkar ju ändå men men. Den grönblå är också i storlek M, den överdelen går inte att knyta som annanasbikinin. Över brösten är storleken perfekt för mig som har 75C/70D men den är lite stor runt om så kommer behöva sy in den så den sitter åt bättre. Är så jäkla nöjd, de kostade 499 kr per set och är från Meloonpro, det är ett svenskt företag för er som undrar! :)

Gillar

Kommentarer

Emelie,
Hej Andrea! Hur gör du dina bild collage??:)
www.nouw.se/emeliebibezic
Hanna,
Åh så snygga!
hannalinneas.devote.se
Ebba
,
Går det inte bara att ta ut kuddarna och vända på dem så de hamnar åt rätt håll? 😊 superfina är de iallafall!
Elsa,
Asså gud så snygga! <3
www.nouw.com/elsahenriksson
Janelle,
Det jag tycker är väldigt negativt är dock att man endast kan beställa en storlek. Alltså att man inte kan välja en storlek för trosorna och en storlek för toppen. Men utöver det så är deras produkter SÅ snygga. Bra köp Andrea! =) Kram
nouw.com/janelleandersson
janina,
guuud så snygga!
nouw.com/janinaemilia
Amanda
,
Dem köper in sina bikinis från eBay & säljer såååå mycket dyrare tyvärr :/ Har själv en exakt likadan ananas-bikini & betalade 70kr totalt från eBay. Men jag ÄLSKAR DEN!!!!
Moa
,
Är du säker att det är samma kvalité från eBay? Och vad söker du på för att få fram de produkterna?
Linnéa H,
Frakten kostar 39kr eller 89kr om man vill ha varan snabbare
instagram.com/linneahagman
Vendela collija
,
Köp från Zaful.com istället. Mycket bättre priser och likvärdig kvalité. Tråkigt med överpris :/