Bilder från bloppisen!

Allmänt

Idag var det äntligen dags för bloppisen vi peppat inför ett tag nu. Pappa var så snäll och lät oss vara på hans jobb, centralt och smidigt!

Alltså bästa ni.. Redan vid elva var det folk och straxt innan 13 när det började var hela gatan full av folk, blev helt rörd haha <3
Såhär såg mitt bord ut innan allt började.. Hade hela 7 kassar med saker, det här var nog den största rensningen jag någonsin gjort på en bloppis, men lika bra var väl det. Ingen behöver såhär mycket saker (som dessutom inte används).
Sen fick ni äntligen komma uppoch shoppa. Vi släppte upp ungefär 20-50 åt gången, uppskattningsvis så var det sammanlagt drygt 250 personer som kom! :)
Jag agerar butiksbetr��de i Andreabutiken haha

Inte nog med att jag kunde rensa ut garderoben fick jag även träffa så många underbara människor, nämligen ni fina som följer mig i mina sociala medier. Blev överväldigad med fina komplimanger om podden, bloggen och massor av annat. Varje gång jag träffar er blir jag liksom så glad och tacksam, för att ni är så fina människor. Ni känns som mina kompisar liksom. Åh det var så himla kul även om det nu i efterhand känns rätt overkligt.

Det var inte bara jag som sålde utan det var även Moa, Mathilda och Hanna. Så härliga tjejer alla tre. Och efter allt var slut så verkade alla glada och nöjda. Jag sålde allt förutom en pälsjacka och en kjol, får testa här i bloggen eller via Instagram typ. Eller så skänker jag dom bara till Stadsmissionen, vi får se hur jag gör. Vill bara säga tack till alla er som kom och till Herman som fotade, kolla in hans blogg HÄR! :)

Gillar

Kommentarer

Siri,
Ditt smink är alltid så on point!!!!
nouw.com/sirieinarsson
ISA,
åh kan bara tänka mig vilka fynd de gjorde. Så roligt att så många kom med 😊)
isabyl.devote.se
Sofia
,
Hej! Vad var det för pälsjacka? Har du bild på den? Letar som en galning efter den perfekta pälsjackan........ 😊
Emilia
,
När kmr dina vloggar om Finest Awards & ditt 20-firande? 😊
Johanna,
Gud så kul!!
josun.devote.se
Michelle
,
Vad kommer dina byxor ifrån?!! Letar hela tiden efter sånna byxor men hittar liksom aldrig..... Och asså ärligt, dina outfits är alltid så on Point. Men verkligen love the pants!!