Black & White

Outfits, Tips

Jeans - LÄNK // T-shirt - LÄNK // Feministhalsband - LÄNK // Fishnetstumpor - LÄNK

Det är oftast såhär jag trivs bäst, basic. Tycker inte basic behöver betyda tråkigt dock, tycker inte alls den här outfiten är tråkig. Älskar små detaljer som gör det lite "roligare" så som rosen på tishan, halsbandet och nätstrumporna. Just nu har jag i alla fall ett samarbete med NA-KD.com där ni får 20% rabatt på hela er beställning om ni anger "ANDREA20" i kassan. Förra gången jag körde detta samarbete med NA-KD slog vi rekordsiffror, min kod har aldrig använts så mycket som sist! Så roligt, det betyder ju också att samarbetet är uppskattat vilket jag uppskattar :) Koden gäller idag, imorgon och i övermorgon! Alltså till och med lördag 23.59!

Sen måste jag ju bara slå ett slag för att min egendesignade t-shirt ÄNTLIGEN finns i lager igen och nu i tre färger! Den rosa och vita är dom nya tillskotten. Tycker verkligen dom är så himla fina. För er som missat det så designade jag en t-shirt i samarbete med NA-KD som släpptes i Mars men den sålde slut på en vecka! Och nu får ni ju 20% även på t-shirtarna, yeey!!

1. Rosa - LÄNK // 2. Grå - LÄNK // Vit - LÄNK

Gillar

Kommentarer

Ebba
,
Vilken storlek har du i de där stretchiga jeansen från nakd som du la upp på din snapchat haul?:)
Moa Nachtweij,
Men åh så snygg du är! <3
nouw.com/nachtweij
Andrea Hedenstedt,
https://na-kd.com/products/jeans/skinny/black-jeans-black
www.andreahedenstedt.se
Stina
,
SKulle du vilja göra ett inlägg om tips på snygga weekendbags och väskor som man kan ha till träning (få plats med handduk, dator, almanacka osv). Hade varit toppen då jag själv är på jakt efter det och behöver inspiration. Kram
Chanapha,
Så himla snygg du är <3
chanapha.se
Tindra
,
Beställde med din rabattkod nu, yey!! Bästa du!!!
elin
,
​Hej! Skulle inte du kunna lägga upp lite tips på enkla vår/sommarklänningar? Gärna sånna som funkar både till vardags och till fest. Tänker mig alltså inga tighta partyblåsor utan något lite enklare 😃
Emma,
Så himla snygg outfit! www.nouw.com/emmaholen
www.nouw.com/emmaholen
Emelie O
,
Skulle du kunna göra ett inlägg med förslag på studentpresenter? Även förslå saker att ge sin pojkvän i studentpresent, med lite olika prisgrupper. Tycker ringarna du bär är väldigt enkla och fina och skulle vilja veta varifrån de kommer!