Böcker på resan

Allmänt, Tips

Som ni läste i mitt förra inlägg så gillar ju jag att läsa på solsemestern. För en vecka har jag packat ner två böcker. Hade egentligen kunnat ta med mig fler men gillar ju även att lyssna på poddar så vill ju hinna med det också. En ny grej för mig är också att jag laddat ner en app där man kan lyssna på ljudböcker. Så har laddat ner några stycken till offlineläge, har aldrig lyssnat på ljudbok förut men i och med att jag älskar poddar och böcker så borde det ju bli en bra kombo!

Ena boken heter Playground och är skriven av författarduon Kepler. Playground är inte en fortsättning på böckerna om Joona Linna utan är en fristående (eller vad fan ska man beskriva det som?? PANIK) bok som handlar om en helt ny historia. Jag vet inte riktigt vad jag tycker utifrån att endast ha läst baksidan. Jag gillar ju Kepler, typ därför jag köpt boken. Annars vet jag inte riktigt om texten hade lockat mig.

Den andra boken är en fortsättning på Milleniumserien som är gjord och skriven av Stieg Larsson. Han har ju tyvärr gått bort och då fick David Lagercrantz äran att skriva vidare på serien med en fjärde bok som då heter Det som inte dödar oss. Alltså har velat läsa den här sååå länge men ville inte köpa den som inbunden utan som pocket så nu är den äntligen min. Jag gillar Lagercrantz och jag gillar Millenium så det borde vara en perfect match. Kan ju även passa på att tipsa om David Lagercrantzs sommarprat, tyckte det var bra!

Återkommer med mina åsikter kring böckerna när jag läst ut dom!

Gillar

Kommentarer

Alexandra,
Tycker verkligen att du ska kolla på " Hjort Rosenfeldt" deras serie av böcker är sjuukt bra verkligen, finns i pocket så det är perfekt att ha med! Ska själv ta med mig av deras böcker när jag åker på semester! Kram<3
Nouw.com/alexandrasvea
matilda ?,
Tyckte faktiskt att Playground verkade sjukt spännande! Är samma som dig, läser typ bara böcker när jag är på någon semester haha.. Hittar verkligen inte tid för att bara sätta mig ner och läsa i en bok annars.. 😊
nouw.com/matildardn
Johanna
,
Åh vad hette den appen du ladda ner ljudböcker? Är den gratis? 😊