Bokat andra boendet till Bali-resan!

Resor, Tips

I onsdags berättade ju jag om det första boendet vi bokade till vår resa. Om ni inte sett det inlägget så kan ni klicka HÄR för att komma dit. Vi bokar liksom lite tvärt om och började boka boende nummer 3 (av 4) och nu har vi även bokat boende nummer två! Våra första fem nätter på Bali är alltså fortfarande lite oklara men det är ju verkligen ingen stress. Tänker att ni kanske kan tipsa mig om något område? Första fem nätterna är oklara, sen bor vi fyra nätter i Uluwatu, sju nätter på Gili Air och sen fyra nätter i Ubud. Vart borde vi placera oss den första tiden? Vi vill helst inte bo Kata Beach-style (ni som varit i Phuket fattar vad jag menar haha)..

Många av er tipsade i alla fall oss om att vi borde bo i Uluwatu som ligger på sydvästra Bali. Av att googla lite och kolla på Pinterest så ser jag att miljön är helt magisk. Wow alltså!

Hotellet vi föll för direkt var detta som heter Gravity Hotel. Ser ut att vara sjukt nice inredning, poolområde osv. Ni är verkligen supermånga som skrivit just om det här hotellet och faktum är att jag la märke till det här hotellet i våras och skickade till Gustav med text i stil med "omg vi måste hit" och nu ska vi det! Yeeey!

Men som sagt, om ni har rekommendationer på områden, hotel eller airbnb's där vi borde bo våra fem första nätter så skulle vi veeerkligen uppskatta det. Vad mer än Uluwatu, Gili Air och Ubud borde vi få me under våra tre veckor? Ni är bäst!

Gillar

Kommentarer

Ellen
,
Canggu!! Fin strand, shopping som jag tror att du skulle älska och sååå många hippa cafér!! Lite turistigt men helt klart värt ändå
Fanny,
Jag måste bara säga att jag har tänkt så mycket på en sak du sagt på senaste. Vem du va innan och hur du är nu. Att du är så mycket lugnare och stabilare nu. Jag är så himla glad för din skull. ♡ Men jag kände också igen mig så mycket. Jag är innan. Inte svartvit. Men svajig. Överanalyserande, stressad. Emotionell som satan. Och jag önskar att jag får hitta ditt lugn nästa år. Jag är så glad att du mår så bra, hoppas det får hålla i sig. God jul och gott nytt år ♡
forfattarfannys.blogg.se